IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите семейни SUV според WhatCar

Британците посочиха 10 модела, сред които има и такива само на ток

Семейните SUV сега са предпочитаната семейна кола за голям и нарастващ брой купувачи – и не е трудно да се разбере защо. Те предлагат огромно предимство в практичността в сравнение с много хечбеци, а повдигнатите им позиции при шофиране карат много водачи да се чувстват сигурни и сигурни, когато се движат по селски пътища или градски неравности.

Бензиновите и дизеловите двигатели все още са често срещани, но на пазара се предлагат някои електрически SUV и plug-in хибриди (PHEV). В случая експертите от изданието WhatCar? посочват 10 модели, предлагани на пазара във Великобритания (съответно и в Европа), чиято покупка определено си заслужава.


Най-добрите семейни SUV на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Какво правят Куга и НХ тук? Че в тях няма място за дестка седалка, пък да не говорим за багажа на цяло семество, особено с детска количка. Поредната класация на западащите традиционни медии, които събират статии на принципа "да не обидим някой рекламодател".
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Що е то семеен СУВ? Хем СУВ, хем да не е паркетен? Сиреч несемейните СУВ стават само за пичелов?
  • #1
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Нане ( преди 2 месеца )
    Само Киа Спортидж!