IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите семейни SUV според WhatCar

Британците посочиха 10 модела, сред които има и такива само на ток

Семейните SUV сега са предпочитаната семейна кола за голям и нарастващ брой купувачи – и не е трудно да се разбере защо. Те предлагат огромно предимство в практичността в сравнение с много хечбеци, а повдигнатите им позиции при шофиране карат много водачи да се чувстват сигурни и сигурни, когато се движат по селски пътища или градски неравности.

Бензиновите и дизеловите двигатели все още са често срещани, но на пазара се предлагат някои електрически SUV и plug-in хибриди (PHEV). В случая експертите от изданието WhatCar? посочват 10 модели, предлагани на пазара във Великобритания (съответно и в Европа), чиято покупка определено си заслужава.


Най-добрите семейни SUV на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Странно, тук Tucson е по-скъп от Sportage, а и като цяло корейците доста поскъпнаха до нива в които не си заслужават парите, аз си взех Кашкай успех на корейците но много са се объркали с цените, преди имах Киа ама беше 30-40к.
  • #12
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Спортидж ( преди 2 месеца )
    Имаме спортидж хибрид от няколко месеца - мееееега приятно вози, на дълъг път не се усеща умора, разхода също е много добре в моите очи.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Smehurko ( преди 2 месеца )
    Ако става въпрос за едночленно или двучленно семейство с доход 50k euro нагоре, може би. Тези заглавия на постове на случаен принцип ли ги избирате или смятате, че всички четящи са ***?
  • #10
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Семеен SUV е от класа на Хонда Пилот или GL на Мерцедес,Киа Соренто,Сантафе,Туарег.. Повечете примери изобщо не са подходящи за семеен сув със тези дребни размери.Само гумите са им големи като CRV от трета ген. нагоре :)
  • #9
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 2 месеца )
    До н-р 1: Хайде добави и най-добрият семеен /макар и почти НЕизвестен все още!/ SUV а именно - GENESiS GV60, като за целта го илюстрирам и с 1 важен ЦИТАТ от статията: Въпреки че е по-къс от повечето модели тука, GENESiS GV60 успява да бъде практичен, а съотношението цена/качество, което базовият сериен автомобил представлява, го прави най-добрият универсален електрически семеен SUV и то без Con-Curren-ЦИЯ!
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Петела ( преди 2 месеца )
    Може и да бъркам,но ми се струва,че снимката на лига е сбъркана
  • #7
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Ford Kuga да е семеен СУВ? Ама вие сериозно ли? Другите няма нужда да ги гледам, щом сте сложили това нещо в тази класация. Само ще кажа, че Ford Kuga е повдигната Фиеста, т.е. ако слушаме тази класация излиза, че тогава Фиестата е сред най-добрите лимузини вероятно. Уникални сте признавам!
  • #6
    4 rate up comment 9 rate down comment
    тататата ( преди 2 месеца )
    и къде е Кодиак или Карок в тая "класация" ? !?
  • #5
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    до 4, еми явно не е сред най-добрите!
  • #4
    17 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Къде е Мазда CX 5?