IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто го очакваното BMW i5 Touring

Баварците ще предложат и същото комби с двигател с вътрешно горене

Две изображения на дългоочакваното BMW i5 Touring бяха публикувани в социалните мрежи преди предстоящото му пускане на пазара. Комби-версията на колата ще излезе около година след седана, като се очаква тя да бъде много популярна на някои пазари.


BMW i5 Touring


Снимките бяха споделени в Instagram от потребителя wilcoblok и докато показват i5 Touring, като задвижваното с вътрешно горене 5-Series Touring ще изглежда почти идентично. Въпросното i5 е боядисан в интригуващ нюанс на зелено и изглежда като заснето по време на официална фотосесия.

На снимките се вижда само задната част на колата. От тях става ясно, че дизайнът на i5 Touring съвпада добре с патентните изображения, които бяха публикувани в края на миналата година. Цялата форма е преработена в сравнение със седана, като се вижда запазения за марката дизайнерски детайл Hofmeister. Има и чифт черни лъскави релси на покрива.


BMW i5 Touring


Изглежда, че задният прозорец на i5 Touring може да се отвори независимо от вратата на багажника. Също така задната част изглежда малко „гола“ с миниатюрния спойлер, простиращ се от покрива, като тази част от колата би изглеждала по-добре, ако спойлерът беше по-голям.


0 от 500