IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи конкурент на Duster

Новият бюджетен кросоувър WR-V Field Explorer се произвежда в Индия

Практичният бюджетен кросоувър Honda WR-V беше официално представен в специална форма. Тази кола струва само 12 000 евро, която я превръща в конкурент на Renault Duster, напривер. Пълното название на автомобила е Honda WR-V Field Explorer, като той ще се произвежда в Индия и това обяснява защо струва толкова. 


Honda WR-V Field Explorer


Новият вариант на бюджетния кросоувър беше представен на щанда на марката в рамките на автомобилното изложение в Токио. Специалният модел показва възможностите за персонализиране с помощта на официални аксесоари на компанията. От стандартния кросоувър на Honda, новият Field Explorer се отличава с амбиентно осветление, допълнителни странични светлини, черна облицовка вместо хромиран декор и голям надпис Honda отпред вместо лого.

Цената на новата Honda WR-V започва от 12 100 евро за базовата версия. Кросоувърът обаче трябва да привлече купувачи не само заради своята ниска цена, но и благодарение на своята практичност. Обемът на багажника, например, е цели 458 литра.


Honda WR-V Field Explorer


Моделът е оборудван с 1.5-литров бензинов двигател с мощност 121 к.с., който работи съвместно с вариаторна трансмисия. Въртящият момент се предава само на предните колела, като към момента цената на пакета аксесоари все още не е оповестена.


0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    хм2 ( преди 3 месеца )
    Междудругото преди години - 90те на миналия век една фирма Роувър се казва искаше да прави автомобили в България. Във варна, пак по спомен. Само че, Роувър (маестро е модела) искаха крайна цена около 16000лв. за българския пазар. *** тук казали, че тази кола под 25000 няма да е кара българин. Не можело да се кара нова западна кола от българите за тази цена 16 000. ....... Роувър не се произвеждаше в България. Само да вметна, че за цената на лада се е купувал мерцедес, ама де да знаеш
  • #18
    1 rate up comment 0 rate down comment
    хм ( преди 3 месеца )
    Ало, я преди да се пънете с тоя дъстър да кажете на хората , че за да е 4х4 се плащат едни хубави парички - допълнително от базовия модел. Един приятел така го изклатиха, че свят му се зави. Дъстър за 24 000 по спомен. Автоматик + 4х4 + цвят + още нещо = над 40000 с лизинга. А честито. Дачия е хбава кола - за служебна или да ти изкарва пари. За лична - абсурд.
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Охотник ( преди 3 месеца )
    До автора на публикацията. Разсмя ме. Как реши, че една от най-смешните фирми Renault? Е конглокент на Honda Motor Company? Въпреки, че Рено е в консорциум с други залязващи фирми резултатите са плачевни. Качество и надеждност са непознати термини за тях. Влез в сайта honda.com и се образовай, каква палитра от техника и технологии предлагат, включително бизнес самолет, ASIMO и много други. Уникални произведения. Honda и Dacia, са фирми от различни измерения.
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    До 16:В колко часа Тойота са по-качествени и надеждни от Хонда?!? Хонда е топ-бранда на Япония, влезни малко в час! Да, може Тойота е непосредствено след Хонда, но е ЗАД Хонда! Единственото криво на Хонда са цените за Европейският пазар, както и представителят им за България - абсолютни негодници и мошеници!
  • #15
    5 rate up comment 1 rate down comment
    $$$$$€€€€€ ( преди 3 месеца )
    Защо не дойде България тази кола??? Нали искат да караме екологично. Ако дойде цената ще поне 40,000 лв отгоре.Трява да се краде максимално от народа.Така постъпиха с един от моделите на FORD Историята ще се повтори.
  • #14
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Чук ( преди 3 месеца )
    То зер СичкутУ Дъстър е 4х4....
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Д.Д. ( преди 3 месеца )
    При положение че е само с предно предаване, незнам как може да го сравнявате с Дъстър и да сложите това заглавие на статията
  • #12
    4 rate up comment 24 rate down comment
    ДА ВИ ОСВЕТЛЯ ( преди 3 месеца )
    Тойота са по-качествени и надеждни от Хонда.
  • #11
    16 rate up comment 0 rate down comment
    РЕАЛИСТ ( преди 3 месеца )
    Сузуки Алто се произвежда в Индия.Продава се в Европа.Да се надяваме че и тази Хонда ще дойде в Европа.
  • #10
    7 rate up comment 3 rate down comment
    21М ( преди 3 месеца )
    Защо първо статията не изчака уточнението дали тази Honda ще бъде на EU пазара. Дори и да дойде, нито цената нито колата ще бъде директно същата. И нещо произведено в Индия, едва ли стои във времето на едно с произведението в Япония. Duster се продава отлично в Германия, защото е практична, евтина по джоба им и доказано още от предните й версии достатъчно надеждна.Японец трудно бил пробил из западна Европа, но гледам нас Honda CR-V, 2008-9 и фейслифта 2015/2016 се купуват доста добре.