IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-необикновените прототипи на Hyundai

Историята на корейските концептуални модели започва доста по-рано, отколкото подозирате

Ако попитате човек, който не се интересува от историята на автомобилите, как си представя генезиса на южнокорейската автомобилна индустрия, той ще ви отговори нещо подобно: през 80-те години корейската автомобилна индустрия практически не съществува, през 90-те тя започна да се развива, през следващото десетилетие си спечелва репутацията на производител на евтини, но надеждни коли и сега те вече е станала наистина силна.
 
 
Hyundai Pony Concept
 
 
Но какво ще стане, ако кажем, че още през 70-те години на миналия век корейците са имали концепция, която може да изненада днешните ентусиасти? Някои може да сметнат това за невероятно, но сравнително младата корейска марка Hyundai има доста обширна и дълга история на концептуални автомобили, която датира от почти половин век.

Тук ще представим десет от най-необичайните и интересни концепции, за които често е просто невъзможно да се познае дали принадлежат на марката Hyundai.


Най-необичайните концепти на Hyundai (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500