IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Механични скорости спасиха скъпо Porsche от кражба

Нападателите се отказаха, след като не успяха да подкарат колата (ВИДЕО)

За пореден път автомобил с ръчни скорости се оказа огромен проблем за крадци, които не знаят как се кара кола с механични скорости. За инцидента съобщава Fox5, като се позова на полицията във Вашингтон.


кражба на кола


Според информацията, инцидентът се е случил в едно предградията на столицата на САЩ. Четирима млади престъпници в червен Nissan Rogue проследяват Porsche 718 Boxster и когато шофьорът му паркирал пред ресторант, те го атакуват, отнемат му ключовете и се опитват да отмъкнат автомобила.

На публикуваните кадри от видеорегистратора се вижда как трима от крадците се връщат в автомобила, с който са пристигнали, а четвъртият сяда зад волана на германската спортна кола. След няколко секунди се чува звукът на двигателя, но той внезапно спира. Крадецът запалва колата отново, но двигателят отново гасне.



Оказва се, че всичко е заради ръчната скоростна кутия, тъй като младият престъпник явно няма представа как се управлява такава кола. След няколко безрезултатни опита нападателите се отказват, скачат в Nissan-а и изчезват. В САЩ, където колите с автоматични трансмисии представляват над 90% от продажбите, подобни случаи не са рядкост, като „механиката“ многократно е действала като надеждна система против кражба.


0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    До 5 имаш пари *** си безмозъчен и ти личи.
  • #14
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Автоматика е точно за тъпанри и неграмотници,ръчката е за професионалисти. Защото се ползва мозъка и уменията,а при автомата си безмозъчен и т..ъ..п.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    До 2,не съм гасил двигател и никога не съм имал проблеми с шофирането,като глоксовете ги изкарах просто заради книжката,преди това бях се научил на селски поляни естествено.
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Те американците се славят с неграмотността си,преди няколко години имаше една *** американка в Унгария от Будапеща до Кечкемет със Ситроен С 3,бе пътувала на първа скорост и толкова бе загрял мотора,че чак капака му се напука боята. А тази *** бе казала,че не е карала кола с ръчни скорости и не знае как да се оправи. Толкоз от тез "напреднали" американци.
  • #11
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Хаха ( преди 4 месеца )
    Спомням си пича говори за джей лено- така беше, оня се беше притеснил че са много глупави още тогава
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Помните ли ( преди 4 месеца )
    Помните ли едно време 90те как обикаляха по улиците шоумените им с микрофон в ръка и задаваха въпроси за деца на случайните минувачи кравари - тъй като още тогава настойчиво се говореше как най-безполезните и глуповат индивиди са се събрали там, та те не можеха да отговорят дори на малоумния въпрос, например коя държава започва с У - най-лесен отг. (u s a) И разказваха как това проучване е предостатъчно и абсолютно показателно за целия им народ.
  • #9
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Що е то кравар ( преди 4 месеца )
    Американщината се използва като синоним за глупота, като синоним за простотия и малоумщина
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До номер 3 ( преди 4 месеца )
    Малко си прос
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До богатия с автомат ( преди 4 месеца )
    Слаб ти е аргумента колега
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кофти ( преди 4 месеца )
    Боли ли бе ***! Добре те нахраниха, а? И да триеш те навряха където трябва!