IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които ще определят бъдещето

Ключовите модели, които ще променят индустрията през 2025-2030 година (I ЧАСТ)

С наближаването на средата на това десетилетие една констатация започва постепенно да изкристализира: бъдещето на индустрията е в електрическите автомобили. Исторически имена, включително Alfa Romeo и Jaguar, планират да електрифицират продуктовата си гама доста преди края на десетилетието, присъединявайки се към главозамайващ набор от нови стартъп фирми, които се борят за частица от пазара.

Тук представяме някои от най-вълнуващите автомобили, които трябва да се появят на пазара между 2025 г. и 2030 г.

Втората част на материала четете тук.
 
 
Автомобилите, които ще определят 2025-2030 г. (ГАЛЕРИЯ):


 
 

0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Напълно те подкрепям. Служебният ми автомобил е такъв и дори на Гост казах, че за неговите 150 км на седмица не бих си купил толкова скъп автомобил(вероятно на изплащане). Два пъти по-скъп от твоя, освен ако не му трябва за представителни нужди и има за изплащане ипотека на тристаен апартамент и гараж. Но от друга страна го разбирам и него - кеф цена няма, а щом го кефи всичко е окей. Обаче не ми отговори на въпроса, откъде ние бихме купували автомобилите си, ако всички са "тарикати" като нас?
  • #16
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До 14 ( преди 4 месеца )
    Мога да си купя и по скъпа, и по нова.....и то без кредит и без лизинг. Но просто не виждам смисъл. Това са пари на вятъра. Колата ми трябва да стигна от точка А до точка Б без междувременно да не ми създава проблеми. Поддръжката да ми е максимално евтина и да е масов е модел за който има евтини части в изобилие. Новите коли не представляват интерес за мен защото частите им са около от 3 до 5 пъти по скъпо от на старите. И имат много сложна електроника която не мога да ремонтирам сам.
  • #15
    5 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    Така че нито автомобилните производители се интересуват от твоите нужди за да решат какви автомобили ще произвеждат в бъдеще, нито пък тези които са тръгнали със 100-200 000 лв за нов автомобил, независимо дали в кеш или на кредит или лизинг, се интересуват от твоите нужди и желания когато си купуват автомобила. А от днешните решения на автопроизводителите и купувачите на нови автомобили зависи какъв автомобил ще караш че след 15-20-30 години, А аз след 4 пет шест.
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 4 месеца )
    До 13. Колега, моят профил на купувач на автомобили е подобен за твоя, само бюджета ми е малко по-висок. Но преди да обявиш тези които си купуват чисто нови автомобили за най-глупавите хора на света, си помисли ако тях ги няма ние двамата с тебе откъде ще си купуваме автомобилите? Така че нека да са живи и здрави и да поемат първото най-голямо обезценяване. Да са живи и здрави хората като мен, които ще си купят автомобилите от тях за да го продадат на тебе, както и ти да си жив и здрав за следва
  • #13
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 11 ( преди 4 месеца )
    Браво. Не када позная - дал си един куфар с пари за електричка вероятно на лизинг или с кредит, плащаш лихви и после ми обясняваш как пестиш стотинки от зареждането и колко евтино ти излиза? Само се моли да не ти се наложи да сменяш батерия щото тогава ще разбереш истинската цена на технологията. Аз карам кола за 5 бона. Утре ако реша мога да я бракувам и да си взема друга. Неми пука. Не съм на кредит. Зареждам си нафта и си карам. Не вися по зарядни.
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 4 месеца )
    Само дето докато ти изминаваш 40к км аз за същото време с двг ще съм изминал 80к км
  • #11
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Последния Софиянец ( преди 4 месеца )
    Тъжна новина за копейкопоклонници и чаршафофили ! ДВГ си отива и това е. На антиелектриците няма да казвам колко ми струва да измина 40 000 км с електрическа кола , че хептем ще се скрият в мишите си дупки
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Факт ( преди 4 месеца )
    Плейда се е умопобъркал.Цяла Америка е на ве 8
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 5 ( преди 4 месеца )
    Възможно ли е причината да е, че си интелектуално възпрепятстван?
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    PLAID ( преди 4 месеца )
    21 век: ST40 Tokamak реактори за ядрен синтез, HTS свръхпроводящи магнити, мегаватови джиротрони, неограничена енергия и безплатен транспорт ток. 30-годишните немски параходи, нефтени кладенци и чипосани стопове изобщо помни ли ги някой?