IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които ще определят бъдещето (II ЧАСТ)

От новата Honda Prelude до най-евтините eлектрически Renault и VW, тези модели могат да преобразят пазара

Продължаваме със списъка с бъдещи модели, които се очаква да се появят на пазара между 2025 г. и 2030 г. Някои от тези превозни средства са изцяло нови хрумвания, докато други представляват обновяване на стари, конвенционални модели или са базирани на концепции.

Първата част на материала четете тук.
 
 
Автомобилите, които ще определят една ера: 2025-2030 г. (ГАЛЕРИЯ):


 
 

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 месеца )
    След като внимателно изгледах над 20ина измишльотини и НЕвъзможни студиини разработки, то все пак тук требе да се подчертае отсъствието на най-краСИвия дизайнерски хващащ яко окото перспективен концептуален модел на премиум-LuX бранда GENESiS, а именно - превъзходния ел.кабриолет Х-Convertible, където на водача му с грижовно внимание е отредено подобаващо място с усещането, че седи в кокпита на истински самальот. Уникален и силно впечатляващ човешкото въображение модел. Заслужава си -2B seen!
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    VAYK ( преди 4 месеца )
    Две неща ми правят впечатление...CLA ще отговори на удара на Ауди и БМВ!?!?!? С кои модели двете марки удрят CLA:)))))Първите ел. спортни модели на Порше - Кайман и Боксер?!?!?!? Тайджана понеже е с 4 места го водят неспортен ли ???:))))
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Ке нефи на хоризонта, не мерси
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Интересно, как ви хрумнА да сложите всички тези японски измишльотини, които са просто глинени модели и дори не се работи по тях, на едно място с модели, които преминават финални изпитания и са планирани за продажба след няколко месеца?
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Друг Гост ( преди 4 месеца )
    Jaguar Land Rover може и да фалират до 2025 - да не правят толкова дългосрочни планове :-) McLaren е с "двигателите с вътрешно Форене" - сигурно е нещо ново и ще е яко Форене