IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато нещата излязат извън контрол или защо „Нюрбургринг“ не е за всеки

Вижте една подборка с атрактивни инциденти на „Северната дъга" (ВИДЕО)

С наближаването на зимата активността на „Нюрбургринг“ намаля значително. Пистата вече е затворена, така че сега е моментът да видим някои от най-атрактивните преминавания на участъци от „Северната дъга". Екипът на YouTube-канала Auto Addiction публикува видео с впечатляващи „измъквания“, някои от които са на ръба.



Във видеото преобладават шофьора на автомобили BMW, които изпробват колите си на легендарно трасе. Сред тях е E36, чийто водач с мъка успява да избегне инцидента. Друго, по-старо 3-Series получава повреда, а трето - с райето Martini, преминава през чакъла, преди да се удари в оградата.

Разбира се, във видеото има и автомобили от други марки. Вижда се как VW Golf GTI задминава Lamborghini Huracan, което ясно показва, че нещата не опират само до бързина. Доказателство за това е и микробус VW, който е сред най-атрактивните участници.


0 от 500