IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите серийни автомобили на всяко десетилетие

От зората на автомобилната история до съвременни хиперколи като Koenigsegg Agera и Hennessey Venom

Автомобилите революционизираха света, в който живеем, и бързите коли очароваха хората от самото начало - често без основателна причина, освен за слава. Това може би е по-валидно сега, отколкото когато и да било в миналото; в края на краищата, дори и да имате най-бързата кола в света, колко често бихте могли наистина да я докарате до краен предел? Само за да бъде ясно, тук говорим за серийни автомобили, няма да включваме концепции и други рали изключения.

 
Най-бързите серийни автомобили през всяко едно десетилетие (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    найс ( преди 5 месеца )
    Ferrari f40 и Mclaren f1 - топа на топа
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    Сега обърна листа, то по тая логика да махнат и Хенесито. То е на базата на Лотус. Демек доработен Лотус. Руф си е отделна марка и общо взето това което е от Порше е купето всичко друго е дораборено до неузнаваемост. Пак ти казвам, чети не боли. В твоя случай е трудно защото явно. Трябва да си минал през училище.
  • #16
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Топ ( преди 5 месеца )
    Супер статия! Стига с тоя RUF. Няма място тук. Не са създатели на най-бързата кола на 80-те, а са доработили Порше. То по тая логика дай да включиме и Суприте и ателиетата им (сигурно има сертифицирани като отделни марки)
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Гост до долния ( преди 5 месеца )
    Астън Мартин Валкирия, предполагам за него става въпрос, да сериен е и има не една статия по всички авто издания за него. 25 автомобила, ако не се лъжа, за да е сериен трябва да има нещо от сорта на 5 броя, или 10. Колега остави го човека, личи си колко е грамотен само по писането. Простака не подлежи на спор, все едно спориш с радио точка, безсмислено е. RUF прави само серийни автомобили. Беше прав, че ще се намери някой който да философства от кварталната кръчма.
  • #14
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    Още не можеш да хванеш, наскоро Астън Мартин изкараха един модел, който направи рекорд и там Изпълнителния директор обяснява, защо са произвели толкова бройки, а именно за да бъде рекорда за сериен автомобил. Бая по-малко са от 29, това беше последен жокер. Чети, не боли.
  • #13
    1 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    100 е едно 29 друго
  • #12
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До 11 ( преди 5 месеца )
    На какви гъби си, това къде го прочете, SSC Tuatara, са 100 бройки и е сериен. Я вземи да прочетеш малко и тогава пиши, няма да да уча, чакам да напишеш коментар като видиш колко броя трябва, за да е сериен един автомобил. Не мисля да ти преподавам, но става въпрос за доста по-малко от сто, говорим за десетки. Имаш домашно, стига с жокерите.
  • #11
    1 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    Ти си нууб дори не знаеш дефиницията за сериен над 200 бройки а роя руф има 60 бройки
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До 7 ( преди 5 месеца )
    Единствения факт, е че си видимо неграмотен. Серийна се пише, не сериина, за надолу няма и да ти обсъждам писанията. Щях да питам не те ли е срам, но се сещам, че да си слабоумен е като да си умрял, ти не знаеш а е тегаво само на другите около теб.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Хахах ( преди 5 месеца )
    Немития бъстър е егати досадника. Марш от тука бе, проидоха хаха Статията е много добра, дори и да не е точна на места!