IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързите коли на 2023 година се срещнаха на Фестивала на скоростта

Топ 10 на най-забележителните спортни автомобили, показани през уикенда

Най-бързите и най-редките автомобили на 2023 г. се събраха на Фестивала на скоростта в Гудууд (Англия). Събитието отново предизвика огромен интерес, тъй като с развитието на интернет-технологиите повечето производителите предпочитат да показват новите си модели онлайн, като ограничават участието си в големи изложения.

Фестивалът на скоростта обаче е нещо различно. Някога то беше локално събитие, но последното му издание, проведено през изминалия уикенд се превърна в място за основните премиери на най-бързите спортни автомобили на света.

Топ 10 на най-бързите коли на Фестивала на скоростта (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 8 ( преди 9 месеца )
    Какво да се посмееш бе това че си неграмотен не е за хвалба да смешно е но не в твоя полза 8.6 секунди ама ти и тва незнаеш и като кажеш долен за какъв се взимаш пълен смепник оригиналничи такива трябвя директно да се тепат щото освен да се заяждат деуго не могат а през времето на заяждане с тебе което изгубих можех да реша поне оче ефно диференциално уравнение.С други думи безполезен си.Хем не знае да спори тръгнал.
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До 10 ( преди 9 месеца )
    Сигурен съм, че с удоволствие ще отстъпи това право на тебе, като ти даде както автомобила да го шофираш, така и известността си и ще станеш звезда. Даже вероятно и сам ще те снима от пасажерската седалка как караш с 200 по магистралата. Но клипа с повече гледания ще е този в който на живо предаваш как ти взимат книжката на база на клипа в YouTube. Тогава ще станеш още по-известен не само в YouTube а и по новините ще те дават и ще ти взимат интервюта от всички медии. Съгласен ли си? Ще го питам!
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    наскоро един авер на блогера дани си купи плад защо да не направи един тест онлине до морето и да видим всички в реално време колко км ще изкара теслата на пределно високи скорости без да се съобразява с камери глоби и най вече времето от софия до бургас видеото поне милион гледания ще има за да си плати теста
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До 3 ( преди 9 месеца )
    Мълчанието е злато, нали? Голямо оплакване става, че теслата не ти позволява да караш дълго време с 330 км в час, а ти ограничава круизната скорост на 280 за да се охлади преди отново да можеш да вдигнеш 330. Ти някога над 200 поне вдигал ли си, за да се оплакваш за 280?
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Абе долен ( преди 9 месеца )
    Колко да е бърз? Дай линк да видим или поне кажи време, да се посмеем?
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 9 месеца )
    Най бързият автомобил на четвърт миля е Додж Чарджер Хелкат
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Изследовател ( преди 9 месеца )
    Какво изследване бе пич. Какво ще изследваш, като единственото което трябва да се направи е да се види кой от тези автомобили ускорява до 100 по-бързо от Тесла е кой прави четвърт миля по-бързо от Тесла. Без никакво изследване отговорът е никой. Изследванията са за такива като тебе, да изследват кой от червените автомобили започващи с които се произвеждат в еди кой си град са най-бързи, за да им излезнат опорните точки.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 2 ( преди 9 месеца )
    А бе глъмар знаеш ли как се прави изследване бе нулева хипотеза алтернативна хипотеза знаеш ли какво са бе безпристрастно разглеждане н хипотезите знаеш ли какво е бе какво накланяш везната у твота посока и викап те тва е аз познах.Леле че си смешен
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Като слушам този от клипа много се оплаква и повече няма да се кача на електричка нали? И като светне коледната елха означавало че трябва да намалиш на 280. Това би означавало да закъснееш за някъде нали защото обикновено караш с повече? И зареждаш по 30 лв на седмица за да караш по 1 000 км с 280 км в час. Предноподобно звучи. Няма кой да не ти повярва! Това трябва да е самата истина!
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    теслата направи няколко ластика и светна като червен светофарhttps://youtu.be/Z6Iov898WDo