IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите SUV на пазара в Европа

Британски експерти са категорични, че тези модели си заслужават покупката

Със своите високи позиции на водача, просторен интериор и здрав външен вид, SUV продължават да се радват на огромна популярност сред потребителите. Всеки производител предлага такива модели, за да може да отговори на голямото им търсене. WhatCar? направи списък с 10-те най-добри SUV, предлагани на пазара, като той се основана на проведените тестове от екип на изданието.

Сред посочените модели има малки SUV, семейни SUV и няколко 7-местни автомобила, като всички те обхващащи различни ценови групи. Някои от тях вече заслужиха престижни награди, а за други това предстои.


Най-добрите SUV на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    ми то и континентал все са първи.....
  • #4
    25 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    1-ви, само като видиш "Британски експерти" и може да приключиш със статията. Другото е, отчасти което Митичния казва, но по-скоро бих го нарекъл пристрастия. Спомням си че, колкото пъти съм отварял АМС (в Германия), ФВ винаги е победител на сравнителните тестове (нищо че има смазващи недостаъци). Ако не е ФВ, то ще някой от "клонингите" (зависи от категорията).
  • #3
    26 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    1 литърче двигател и меки пластмаси, докъде е порпаднал журналиста и еврогейския купувач, този леген Т-Рок е малка, скъпа и скучна кола.
  • #2
    21 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    А ти какво очакваш? Това е класация за това кой им е платил най-много за реклама. Забележи, че това е класация за автомобили КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ПОКУПКАТА. Ако погледнеш пазарът, той говори друго! Ако наистина си я заслужаваха, вероятно клиентите вече щяха да го знаят и да ги купуват, а да не чакат да прочетат платена поръчкова статия какво да си купят!
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Платена статия ( преди 6 месеца )
    Глопусти няма Пъг 2008 няма Каптюр а някакви Мерцедеаи и Бмв в един клас с Хюндай и Киа които изобщо не са в един клас