IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри двигателя, произведени в Русия

Някои от тези мотори намират широко приложение на пазара, докато други умират преди да се родят

Задачата да се изберат дори 10-те най-добри двигатели, разработени в Русия, изглежда лесна на пръв поглед. Но тъй като прегледът на наличните предложение обхваща не само масовите автомобили, но и тези, които така и не стигат до пазара, задачата стана значително по-трудна. На помощ идват автомобилните експерти Влад Самарин и Михаил Баландин, които предлагат по пет двигателя и съответната обосновка.


10-те най-добри автомобилни двигатели, произведени в Русия (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бате Иво ( преди 5 месеца )
    Нищо не се споменава за ЯМЗ
  • #14
    18 rate up comment 12 rate down comment
    без значение ( преди 6 месеца )
    Русия (или СССР) нямат нищо общо с двигатели - всичко е крадено - толкова си могат
  • #13
    11 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Ако това е война с цел да се изолира и унищожи Русия САЩ спечелиха още преди година и половина. Кой подкрепя братушките? Бастионите на човешките права и свободи Северна Корея, Иран, Куба, Венецуела. Само комунистически диктатури. Ще кажеш и Китай, не Китай в момента разграбва Русия (не че и те не са комунистическа диктатура) Купува нефт и газ на безценица, а продава стоките си с 50-100% надценка.
  • #12
    20 rate up comment 11 rate down comment
    до Кравороба ( преди 6 месеца )
    Цялото сатаНАТО подготвя територия 404 от 2014 г да воюва с Русия. Това е по данни на запада и го потвърдиха Меркел и Оланд. Вземи си извади главата от там където слънце не те огрява и виж истината, а не да се излагаш с подобни глупости, които пишеш. Пусни си търсачката и ще разбереш, че има над 3000 вида изпратено въоръжение и техника. Повтарям 3000 вида въоръжение. Вкарани са над 200 млрд.$ по официални данни, а по неофициални са много повече, защото много държави крият от народите си помощта.
  • #11
    17 rate up comment 19 rate down comment
    до русороба ( преди 6 месеца )
    Къде го видя цялото НАТО? Първата година от операцията НАТО присъстваше само с Джавелини, муниции, 18 Хаймарса 100-тина гаубици и малко дронове. Ако това е цялото НАТО, какво ще е когато пристингат войски, Ф22, Ф35, Грипен, Еврофайтър, далекобойните ракети, самолетоносачи? С извънземните ли ще се бият братушките. Ако НАТО беше натиснало Турция Черно море отдавна щеше да е затворено. Виждаме великия руски флот колко кораби загуби от страна без военноморски сили.
  • #10
    17 rate up comment 29 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Русофобе, нали ти казах, че русофобията е тежко психическо заболяване. Лекувай се вместо да се упражняваш в писане на подобни глупости в мненията си по-долу. А какво могат или не руснаците не е в твоята компетенция да го кажеш. Самият факт, че мачкат цялото сатаНАТО в територия 404, говори достатъчно за моженето им. Хората с акъл и нормално мислене го разбират, а тези, които слушат и вярват на западната пропаганда са безмозъчни зомбита.
  • #9
    24 rate up comment 12 rate down comment
    До Чук ( преди 6 месеца )
    И защо да сравняваме Русия със джудже като България? Те нали се имат за равни със САЩ. Сравнението с нас е обида за тях. Макар че реално нашият БВП на глава от населението е по-висок, а военната им техника виждаме не е мръднала много от СССР насам.
  • #8
    23 rate up comment 14 rate down comment
    Тасев ( преди 6 месеца )
    Не се гаврете с руснаците ,те толкова могат. При тях или е купен лиценз ,или е крадено ,или е конфискувано през войните. Те никога няма да направят собствен автомобил, телефон ,компютър.... Само военна техника с вносна електроника.
  • #7
    17 rate up comment 11 rate down comment
    Чук ( преди 6 месеца )
    Тук коментиращите естествено ползват ганьовски двигатели проектирани и произведени от гаражните майстори-професори, които всичко знаят и могат йа ха ха
  • #6
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    заглавието е нонсенс