IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда комбито BMW 5-Series

Серийният модел ще дебютира на пазара през 2024 година

Заяка за патент за търговска марка на дизайна от Обединеното кралство предлага поглед върху предстоящото ново поколение BMW Серия 5 Touring без никакъв камуфлаж. Германският автомобилен производител е пуснало заявлението в категориите „АВТОМОБИЛИ, АВТОБУСИ И КАМИОНИ“ и „ИГРИ И ИГРАЧКИ“. Последната категория предполага, че ще бъде наличен и умален модел на автомобила.


BMW 5 Touring


Търговската марка на дизайна не предлага никакви допълнителни детайли освен изображенията на комбито, които колегите от Motor1 разкриха днес. Заснетите до момента шпионски снимки показват, че моделът ще бъде наличен също в електрическа версия, както и като спортен вариант М5.

Предницата изглежда идентично с BMW Серия 5 седан. Промените са зад B-колоната, където Touring има удължена линия на покрива. Задните светлини са L-образни.


BMW 5 Touring


BMW M5 Touring ще се задвижва от 4,4-литров V8 с двойно турбо и електрически мотор. BMW i5 Touring ще има до голяма степен затворена предна решетка, тъй като електромобилите имат различни изисквания за охлаждане в сравнение с колегите им с ДВГ. Батерията ще е с нетен капацитет от 84,3 киловатчаса, мощността може да варира от малко над 300 до близо 600 конски сили.

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Специално в дизайна на комбитата Ауди се справя най-добре. За мен лично купетата на останалите марки изглеждат много по-хубави от комби версиите им. Единствено при Ауди, комби версиите изглеждат по-добре от седаните. Можи бе се дължи на RS6, заради което правят комбито с много агресивен дизайн, и това се пренася после и в нормалните им модели.
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Щирлиц ( преди 6 месеца )
    С още малко рисуване,ще го докарате почти като Октавия 4.
  • #5
    1 rate up comment 4 rate down comment
    356 ( преди 6 месеца )
    Ако бях видял преди да знам, че това е новото бмв 5, щях да си помисля, че това е индийска марка опитваща да пробие на китайския пазар като се заиграва с Покемон дизайна, да ги грабне ония, но без да плаши децата и затова му придават илитератна, зяпнало-изпулена физиономия. Но дизайна на всеки се вижда различен. По-важно е занапред най-сетне да се развенчае причината за пословичната любов на автомонтьорите в сервизите и печалната слава за превишена скорост, келешлъци и катастрофи, поне у нас.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 6 месеца )
    Ако някой очаква семейно луксозно комби да му ускорява като Бугати Вейрон - да си поръча Бугати комби. Ама няма как защото няма смисъл. На децата ще им хлътнат очите и ще им се откинат главите, а покупките в багажника ще станат на тюрлю гювеч. Има си разумни граници за тия неща, щото има достатъчни откачени татковци, дето не мислят. Знете ли 2G ускорение, ама рязко да ти влезе, какво може да причини на едно дете!?
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    не знам какво не може bmw M8 с V8 twin turbo но на видеото скъсва tesla plaid https://youtu.be/K2aWGHgIJFo?si=LttfpSCxjbkCYjjT
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Ergin ( преди 6 месеца )
    Супер много ми харесва
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Факт ( преди 6 месеца )
    А двойно турбо 4.4 ве 8 ел мотор и пак не мое да свалимпод едно 4 сек до 100.