IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW X2 получава светеща предна решетка

Следващото поколение на спортния компактен SUV ще излезе до края на годината (ВИДЕО)

BMW X2 е по-спортният дериват на X1 и съвсем скоро ще получи второ поколение. Баварцита пуснаха първия тийзър на новия X2, който макар и кратък и доста замаскиран, разкрива интересни дизайнерски детайли.


BMW X2


Краткото видео е публикувано от Дамагой Дукец – ръководителят на дизайнерския отдел в BMW, в Instagram. Той показва X2 отстрани и можем да видим неговия подобен на купе профил отзад със скосена линия на покрива и осилно наклонен заден капак. Елегантен статичен спойлер поставя финалния щрих.

След това автомобилът се завърта, за да разкрие предницата си. Тук виждаме светещите "бъбреци" на радиаторната решетка, които са с различна форма в сравнение със сегашния X1. До известна степен те приличат повече на решението, което може да видим в обновения X6, въпреки че изглежда, че пропорциите са малко по-различни. Фаровете показват С-образни LED дневни светлини.



Под освежената си външност следващото поколение X2 се крие платформата FAAR на BMW, която се използва от настоящия X1 и други модели. Няма да има двигатели с повече от четири цилиндъра, включително при топмодела M35i xDrive, който вероятно ще се задвижва от 2,0-литров турбомотор с 312 конски сили. По-малките варианти ще включват бензинови и дизелови двигатели с различна степен на електрификация. Ще има и напълно електрически вариант iX2.

 

 

 

0 от 500