IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 популярни автомобилни марки с тъжна съдба

Някои от тях играха важна роля в индустрия, но въпреки това не оцеляха

Икономиката периодично се колебае и в такива лоши времена някои марки не успяха да преодолеят лошите си финансови резултати. В следващия списък са включени 10 производителя, които вече не съществуват, въпреки че бяха известни и имаха важна роля в автомобилната индустрия, тъй като предлага интересни модели.

А поводът за тяхното припомняне е очертаващият се край на SEAT. Вече е известно, че испанската компания се превръща в нещо различно от автомобилен производител, като нейните последни нови автомобили ще слязат от конвейера през 2025 г. 


10 автомобилни марки с тъжна съдба (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 4 месеца )
    Пак преводи без редактор, не Монтеро, а Паджеро е Галоперът. Монтерей е името за испаноговорящите страни. Паджеро им звучи като ***.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 4 месеца )
    Пак преводи без редактор, не Монтеро, а Паджеро е Галоперът.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Това е естествен ход на нещата,
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Infinity си произвеждат и продават автомобили. Най ме е яд за великия Pontiac ,а уникалното спортно купе с американски размери Firebird е ултра култова кола. А Pontiac като име е марка само по себе си,престиж,реноме.
  • #1
    6 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Стигнах до 7 и се отказах, нищо тъжно няма в края на автомобили, проектирани от некадърници. Най тъжната съдба е на Трабант - един наистина екологичен автомобил, набеден за замърсяващ такъв, не отговарял на стандарти за безопастност, ала бала. Краят на Фолксваген Битъл също е тъжен, най-успешният автомобил в историята на автомобилостроенето унищожен от мераци за по-големи печалби.