IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи спряха лека кола, превозваща жив бик

Старият Crown Victoria е преработен именно с такава цел (ВИДЕО)

Полицейски служители от Небраска спряха модифициран Ford Crown Victoria, превозващ жив бик на пътническата седалка,. Това тава ясно от видео, публикувано в YouTube и в социалните мрежи.


Полицаи спряха лека кола, превозваща жив бик


Органите на реда получили няколко обаждания за „някакъв тип, който шофира с крава в колата си“ и както сами се убедили, това било истина. а видеото с преработеното превозно средство с бика, който се показва през специален отвор в покрива бързо се превърна в хит в интернет.

Според информацията полицаите в Норфолк били информирани от други шофьори за странната гледка. Те отишли на място, като смятали, че ще трябва да се справят с „теле или нещо по-малко“, което може да се побере дори в голям седан. Вместо това открили огромен бик на име Хоуди Дуди и побързали да спрат колата, с която е бил превозван.


Полицаи спряха лека кола, превозваща жив бик


На шофьора е съставен акт за нарушения на видимостта и за управление на незакрепен товар. След това му е наредено да напусне Норфолк и да се върне в градчето Нели, където живее заедно с бика. Самият шофьор бързо се превърна в медийна знаменитост, като обясни, че повече няма да стъпи в този град – нито с кола, нито с колело, нито с нещо с копито.

Пред медиите мъжът обяснява, че е пенсиониран машинист, който редовно пътувал с Хоуди Бъди. Бикът е на 9 години, като собственикът му го има от няколко месеца, като двамата често пътували заедно по този начин, но досега не са има проблеми. Старият Ford Crown Victoria е пригоден за тази цел още преди 7 години, като е получил подсилени под и окачване, както и допълнителен парапет, за да може животното да се вози безопасно.



0 от 500