IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безпилотните таксита се оказаха идеални... за секс

Клиентите на услугата в Сан Франциско не се притесняват от камерата в салона

Властите в Сан Франциско бяха едни от първите в света, които пуснаха безпилотни таксита по улиците на града, като условието беше те да работят само през нощта – от 22 до 5 часа сутринта. Когато обаче беше решено това ограничение да бъде премахнато, се оказа, че някои клиенти използват таксиметровите автомобили не по предназначение.


таксита секс


Журналисти от The San Francisco Standard решиха да разговарят с граждани, които вече са се возили в безпилотно такси, за да разберат какви са впечатленията им от използването на този иновативен вид транспорт. Неочаквано няколко души наведнъж, при условие за анонимност, признаха, че са извикали безпилотно такси, за да правят секс.

Скандалната публикация излезе само няколко часа, след като властите в Калифорния обявиха премахването на ограниченията за работното време и така безпилотните таксита получиха право да работят не само през нощта, но и през деня. Оказва се, че автономните коли на компанията Cruise LLC, собственост на General Motors, са най-предпочитани от тези, които наемат такситата ,за да правят секс. И те не се притесняват, че в салона на автомобила работи камера, която записва случилото се „от съображения за сигурност“.


таксита секс


Според един цитираните в материала, той „се е чувствал като пионер и просто е трябвало да го направи." Страстите в кабината така са се разгорели че дори предното стъкло се е замъглило. А когато журналисти го попитаха дали изпитва срам, човекът отговори: „Всеки има различен праг на безпокойство относно обществени „ситуации“.

Интересното е, че журналистите не можаха да намерят нито един човек, който да признае, че е правил секс в колите на конкурентната компания Waymo. В момента около 200 електрически кросоувъра Jaguar I-Pace на Waymo се движат по улиците на Сан Франциско, като пътниците могат да ги използват безплатно. В същото време Cruise LLC разполага с 240 електрически автомобила Chevrolet Bolt, чиито цени са близки до тези на услугите за споделяне на автомобили. Повикването на безпилотно такси става помощта на мобилно приложение.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Малее ако дакарат такива по морските ни глокорти ще трябва да имат и автономни електрошокове и оръжия с гумени патрони :D
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Грета Тунберг ( преди 8 месеца )
    Ще поканя гост норвежеца многониковия електрик да пробваме автономно такси.
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 8 месеца )
    Е все пак никого няма да те спира да си наемеш обикновен пилотен бакшиш които предполагам няма да ги забранят но ще са по-премиум услуга.. :D
  • #1
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Гнусно: викаш си такси и вътре прасющина от предишните клиенти... :-( Колко "красив" и "приятен" нов, модерен свят идва с "високите" технологии.