IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M3 CSL с малък пробег стои 20 години в подземен паркинг

Историята на автомобила крие много въпроси, които засега нямат отговор

Намиращо се в отлично състояние BMW M3 CSL (E46) седи изоставено в британски подземен паркинг, докато историята на колата се обсъжда активно в социалните мрежи. Там бяха публикувани и снимки на автомобила, като около него продължават да витаят различни слухове.


изоставено BMW M3 CSL


Твърди се, че първоначалният собственик на колата я е купил в Рединг (Великобритания) на 4 август 2004 г, след което я е карал 59 км до подземен гараж в Лондон. И там я е изоставил, като причините са неизвестни. Знае се единствено, че спортното купе в този момент е имало пробег от приблизително 16 000 км, както и че след това то често е сменяло собствениците си.

Потребител на Instagram, който твърди, че има достъп до системата за търсене „BMW Kasio“, съобщава, че пробегът на колата е над 23 000 км, като тя има глоба да неплатен данък от март 2006 г. И може да се предположи, че от тогава седи изоставена на паркинга.


изоставено BMW M3 CSL


Последните снимки, направени на автомобила, показват, че на две от колелата му са поставени скоби, а задната броня е ударена, най-вероятно от друг автомобил в гаража. Виждат се драскотини и по огледалото от страната на водача.

Какво е бъдещето на автомобила? Трудно е да се каже, но с нарастването на цените на моделите M3 CSL е възможно настоящият собственик да реши, че сега е подходящият момент да го възстанови и продаде. Или може би ще започне да го кара?


0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    5342 ( преди 8 месеца )
    До #3:Няма нищо необяснимо - прехвърлянето на собственост автомобил в нормалните държави става по интернет. Няма нотариуси, данъчни оценки и др.простотии, присъщи на постсъветското пространство тук. Когато дойде време колата да тръгне по пътищата, минава обстоен тех.преглед, който струва доста повече от ежегодния.
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Значи колата стои на паркинга от 15 години, а през това време собствениците се сменят?! Наистина е трудно да обяснимъ
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Горкото ( преди 8 месеца )
    Това нещо за да се покара отново ще се наложи доста неща да се сменят.. Маслени магистрали, пълно почистване / замяна на какви ли не системи и т. н.
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Понякога една кола когато седи дългов време се амортизира повече дори, в случай малкия пробег не гарантира абсолютно нищо!