IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini изгоря при катастрофа, пътниците му оцеляха

За гасенето на пламналия Aventador са използвани 10 000 литра вода

37-годишен шофьор на Lamborghini Aventador от Аугсбург и спътникът му оцеляха по чудо на магистралата А8 в Германия, съобщават медиите в страната, като публикуват и снимки на останките от суперколата.


катастрофа Lamborghini Aventador


Според информацията по време на инцидента Lambo-то се е движило със скорост от над 200 км/ч. По неизвестни причини шофьорът е изгубил управление над колата, която е пробила мантинелата и е излетял в полето, където се е запалила.

Шофьорът и спътникът му са успели да излязат, преди колата да изгори напълно. Двамата са настанени в болница, като се съобщава, че нараняванията им са тежки. Пристигналите на мястото на инцидента пожарникари е трябвало да използват 10 000 литра вода, за да загасят горящата суперкола.


катастрофа Lamborghini Aventador


От струващото 300 000 евро Lamborghini Aventador са останали само парчета желязо и пепел, така че, ако се гледат само снимките, трудно някой би могъл да разбере от какъв модел са останките от колата.


0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Джони ( преди 10 месеца )
    До 12 - извинете, но сте доста неинформиран. При това ламбо са изхарчили близо 1000 лв вода за да го загасят, но електрическите тролеи пламнат ли - понякога с дни пламъците не могат да бъдат потушени. Хубаво е да се осведомите по-добре и да се просветлите още технически.
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    карбонови влакна и въглеродна стомана компоти компютри
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    а при теслътъ ( преди 1 година )
    пътниците дават фира барабар с ***
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Шаси и рама е едно и също.
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    В нета модули произведени ширпотреба има колкото щеш.Ако ми говори за тях,там ефекта е много съмнителен.Чипосването става само с измерване на диностенд и промяна в настройките на компютъра.Дизелов бус с ГНП и бензинка с карбуратор няма как да ги чипосаш.
  • #14
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Който кара с над 200 км какво очаква, особено спортна кола без системи за защита, това се прави само на писта, с каска и защита плюс от хора които имат съответната подготовка.
  • #13
    2 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    Гостенино, тик, так, тик, так седмицата тече и още не сме стигнали до отговора допълнителният модул, който увеличава мощността на бус iveco с 40 коня мит ли е или реалност? Има ли iveco което НЕ е на Рама и е с предно предаване? Наистина ли само лекотоварните iveco са с предно предаване и на Рама, а тежкотоварните вече стават с две гуми и на шаси, а не на Рама? Вярно ли онези царе в peugeot за 700 лв могат да ти направят един 208 от 70 на 130 коня и да спестиш 20 000 лв да стане същия?
  • #12
    2 rate up comment 9 rate down comment
    до #1 ( преди 1 година )
    Каква батерия, това е бензинова кола! Бензиновите се палят при катастрофа, а електрическите не. Тия двамата ако бяха в Тесла нямаше да им има нищо, имаше случаи на Тесла паднала в пропаст и на хората им нямаше нищо и не се запали колата.
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Електропитек ( преди 1 година )
    Двг води в класацията по запалвания защото масово се палят бараки на по 10-20г. и на горе като възраст. Електрокарите пред които се кланяте се палят и в магазините без дори да се зареждат. Няма база за сравнение. Нормално е кола при такъв зверски удар да се запали, не като някоя теслА в гаража на къщата ти докато спиш със семейството. Да не говорим, че като се запалят в движение се заключват и няма излизане, противно на всички мерки за безопасност. Факт, мълчите защото сте смешни...
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Клетката е непокътната. За удар с 200 в мантинела е повече от добре