IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Краден автомобил се приземи на таван, престъпниците оцеляха

При зрелищната каскада като по чудо няма пострадали (ВИДЕО)

„Долорес Парк“ се намира в един от най-спокойните райони на Сан Франциско. Това е приятно място за прекарване на свободното време, като има тенис-кортове, баскетболни и футболни игрища. Именно там през уикенда бял Lincoln направи зрелищна каскада, която беше заснета от охранителни камери на улицата.



На втория запис се вижда как белият Lincoln Town достига до улица без изход, блъска се в ограда и излита във въздуха, за да се приземи по таван на кръстовище. Изпълнението е доста зрелищно, като падането на автомобила също е заснето от камера.

За щастие, при инцидента няма загинали, като возещите се в колата са почти невредими. Белият седан се оказва краден, а на първия запис ясно се вижда как двама души бягат от мястото на произшествието веднага след катастрофата.



Според очевидци, в колата е имало двама мъже и една жена, като и тримата са били облечени в черно. Един от мъжете и жената бързо са се измъкнали от автомобила, докато третият е бил заклещен, но и той е успял да избяга, тъй като от полицията на Сан Франциско обявиха, че престъпниците не са били задържани.

На мястото на катастрофата е пристигнал и собственикът на автомобила, който е обяснил на полицаите, че е бил измъкнат от колата, докато е чакал на светофар. Мъжът е бил ударен по главата с пистолет, но нараняването на е сериозно, съобщава ABC7 News.


0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    ***! После що полицаите използват насилие при арест. Ами то срещу *** кютек и глокшум да го спреш. То нито може да мисли, нито да се осъзнае какво прави и какви ще са последствията.
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Жалко ... ЗА КОЛАТА! Тея дано им дадът пне по 15 години!