IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как падащи камъни размазват коли

Трагедията се разиграва на планински път буквално за секунди (ВИДЕО)

Рискът от падащи камъни на пътя никога не е за подценяване, включително и в страни като България. Поредното доказателство дойде през изминалата седмица, когато подронени от дъждовете скали се стовариха на пътя и отнеха два човешки живота. Инцидентът случайно бе записан от бордовия видеорегистратор на задния автомобил.
   
    
Падащи камъни, Нагаланд, индия
   
      
Ужасяващото видео е от източноиндийския щат Нагаланд. На него се вижда колона от автомобили, чакащи в задръстване на междуградски път. Изведнъж огромна скала пада и буквално размазва автомобила пред камерата, след което помита по пътя си и други коли.

Полицията в Нагаланд първоначално съобщи за една жертва от трагедията - пътникът в черната кола. По-късно обаче още един от ранените почина в болницата.
   
   
Падащи камъни, Нагаланд, индия
   
      
Според експерти причината е в непрекъснатите дъждове в щата в последните дни, нарушили стабилността на склона. Укрепването на склоновете срещу подобни свличания е задължение на поддържащите пътя структури, но в случая то очевидно е пренебрегнато. За жалост не сме убедени, че и в България нещата стоят кой знае колко по-добре, отколкото в Индия.
  
  
Вижте видео от ужасяващия инцидент:
 

 
   

 

 

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    пари за изграждане на инфраструктура няма но за разрушаване на инфраструктура банките отпускат дългосрочни кредити незнам дали в природата има по примивни същества от хората