IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes се разби със 100 км/ч, шофьорът по чудо е жив

Германският седан се е ударил в спрял камион

Без да иска, английски шофьор направи страхотна реклама на Mercedes. Изгубил контрол над автомобила, той се заби със 100 км/ч в камион на път в Ланкашир. Шофьорът е бил в явно нарушение на правилника за движение, защото максималната позволена скорост в този участък пътя е била 65 км/ч (40 мили/ч).


катастрофа


От полицията обясниха, че техните служители са очаквали да видят най-лошото при вида на смачкания автомобил. Разбитият Mercedes е с откъснат преден капак, счупено предно стъкло и силно смачкана каросерия. Шофьорът обаче имал съвсем леки драскотини по себе си и е минал успешно всички тестове за алкохол.

По време на инцидента водачът на камиона е спял, а от полицията съобщават, че мъжът, управлявал катастрофиралата кола има няколко нарушения в шофьорската си кариера. Той ще бъде подведен под отговорност за шофиране с изтекла книжка, както и заради липса на застраховка.


катастрофа


Снимки от катастрофата бяха публикувани в социалните медии, като повечето потребители изразиха учудване, че човекът в Mercedes-а е жив след подобен сблъсък. Те отчитат както големия късмет на шофьора, така и здравината на германската кола.


0 от 500