IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Почти нова кола от Америка за по-малко от 10 000 долара – мисията е възможна

Покупката на тези компактни автомобили може да се окаже много изгодна

Покупката на сравнително нов и най-важното – модерен на вид и добре оборудван автомобили, не означава, че трябва да похарчите цяло състояние. На американския пазар има доста предложения за добри употребявани автомобили, чиято цена е под 10 000 долара. С помощта на сайта Auction Auto ви представяме 10 компактни коли, които се предлагат на различни търгове в САЩ и покупката им изглежда доста изгодна. Всички те са производство на американски марки, но едва ли ще има проблеми с обслужването им.


10 почти нови и достъпни коли от САЩ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    12 rate up comment 1 rate down comment
    РУК ( преди 9 месеца )
    И кое точно има изгодно на Опели и Шавролети за по 10 000 долара, преди мита, такси, транспорт?!?! Една ребрандирана "почти нова" 7 годишна Инсигния ще излезе към 17 - 20 000 долара! В Германия са по 5-7 000 евро, модела от снимката. А следващия модел по 15-17 000!!!
  • #15
    10 rate up comment 2 rate down comment
    На гол тумбак ( преди 9 месеца )
    Като добавиш, транспорт, техно тест, такси и т.н. И ще е по добре да си вземеш нова от Европа. А като дойде време за обслужване, дупе да ти е яко.
  • #14
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Nea ( преди 9 месеца )
    ......Ако полицаите забележат такава кола на пътя, трябва да я спрат, да вземат талона на автомобила и да издадат заповед за спиран от движение заради техническа неизправност, обясниха още полицаите. .....
  • #13
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Nea до 11 ( преди 9 месеца )
    Щом минават, значи дават подкуп. "Автомобилите, чиито мигачи светят в червено, трябва да се спират от движение за техническа неизправност. Този проблем съществува основно при колите и джиповете, внесени от САЩ и Канада. Те не отговарят на европейската директива, според която мигачът трябва да свети в жълто и да е отделен от стопа, предупредиха пред "Телеграф" от техническите служби, издаващи индивидуално одобрение за регистрация при внос на коли от трети страни. "
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Plod ( преди 9 месеца )
    *** гадните коли
  • #11
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Ти си напълно, *** за червената,светлина нали минават преглед бе Айнщаин!
  • #10
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Nea ( преди 9 месеца )
    Автомобилите от САЩ и Канада имат червена светлина на мигача! Такава кола не трябва да се движи по пътищата на ЕС. Тя не би трябвало да получи регистрация в КАТ! Нужно е да се сменят (или преправят) мигачите. Или да се плати подкуп.
  • #9
    20 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    В САЩ колите са по-евтини, по-мощни и с повече екстри, дори колите които правят VW за Китай са по-добри от предлаганите тук мили еврогейци, колата е нещо супер надценено в момента и когато навлезнат китайците това ще се коригира.
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    към нима ( преди 9 месеца )
    не глокници, глокници
  • #7
    9 rate up comment 3 rate down comment
    нима ( преди 9 месеца )
    Тези стари коли, ако не се поддържат с резервни части, стават само за глокници. Въпросът е, дали могат да се намерят такива части лесно и колко ще струват например за Крайслер? В Англия в момента има някакъв вносител на много хубави микробуси с по 8 и 9 места от Япония. Оказва се, че са доста стари, въпреки подновени дати на регистрация, а и няма части за тях в Англия. Никой не ги купува тук, въпреки че са евтини като цена.