IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, ако обединиш Mercedes, Hyundai и Honda?

Този проект от Бразилия предлага доста необичайна комбинация (ВИДЕО)

В миналото Hyundai Veloster често е бил използван за основа на различни тунинг-проекти, но тази разработка от Бразилия го изкачва на следващо ниво. В случая каросерията на първото поколение на асиметричния хечбек е съчетана с окачването на стар Mercedes-Benz E-Class, задвижван от V8, и предната част на Honda Civic като част от специален аеродинамичен пакет.


Multi Rodas Campinas


Тази машина „3 в 1“ все още е в процес на създаване, но първите изображения и предварителни рендери изглеждат много обещаващи. Свързването на такъв необичаен набор от части изисква не само въображение, но и умение за създаване на функционално превозно средство от тях.

Хечбекът V8 е създаден от бразилското ателие Multi Rodas Campinas. Всичко започва с Mercedes-Benz E-Class W210 от 90-те години, от който бяха оставени само шасито и двигателят. Вижда се обаче, че това не е моторът на AMG-модификацията, като явно става дума за 4,2-литров (E 420) или 4,3-литров (E 430) двигател, който в един момент произвежда 275 к.с.


Multi Rodas Campinas


И ако неочаквана комбинация от Mercedes и Hyundai е достатъчно необичайна, то бразилците отиват още по-далеч, като създаденият от тях автомобил получава предница на десетото поколение Honda Civic, включително фарове, решетка и броня. Освен това каросерията на Veloster е оборудвана с ултра широки калници и персонализирана задна броня с голям дифузьор и четири ауспуха.

Последният щрих върху всичко това е нанесен с поставянето на комплект боядисани в черно джанти с 6 спици, които обаче не са крайното решение в случая, тъй като на по-късен етап може да бъдат заменени от 20-цолови джанти Vossen. Интересно е също, че външно емблемите на Hyundai и Honda са запазени, докато знакът на Mercedes липсва (или поне не се вижда).


0 от 500