IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се получава от кръстоска на Lamborghini, Jeep и Lexus?

Уникалният SUV без име се продава за 19 000 долара

Автомобилен ентусиаст е решил да кръстоса всъдехода Jeep Liberty с Lamborghini Diablo и е сътворил странна кола за офроуд. Всъдеходът няма точно име, макар отзад да се вижда надпис Lamborghini, като се продава, независимо, че е недовършен, информира Autoevolution.

 

Lamborghini Diablo-wannabe-1

 

Всъщност този иначе уникален автомобил е построен на базата на всъдехода Jeep Liberty от 2006 г., но купето му е в стила и от каросерия на култовия суперавтомобил Lamborghini Diablo. Тялото е направено самостоятелно и се опитва да повтаря оригиналния Diablo в детайли.

Автомобилът е с по-голям просвет в сравнение с някои от най-добрите офроудъри, както и с големи колела. Но все още има нужда от довършителни работи.

 

Lamborghini Diablo-wannabe-2

 

Колата няма странични врати, но може да се монтират, уверява продавачът от Лорънс, Канзас, като казва, че дори има панти за тази цел.

Всъдеходът е оборудван със задвижване на всички колела, взето от Lexus RC. Колата запазва редовия 4-цилиндров двигател от Jeep Liberty, съчетан с автоматична скоростна кутия. Двигателят е разположен отпред, а не в средата като оригиналното Lamborghini Diablo.

 

Lamborghini Diablo-wannabe-3

 

Необичайният SUV е с пробег 19 300 км и е боядисан в светло зелено - цвят, който подхожда на Lambo. Цената е 19 000 долара и за тези пари продавачът е категоричен: „Това, което виждате, това получавате“.

 

 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Христо ( преди 11 месеца )
    Към #2 - или математиката не ти е ок, или не знаеш нищо за Америка. 25000 долара месечна заплата, не се среща често в Америка. А средно американки семейство печели в пъти по малко годишно, от това което ти си написал.
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Българин USA ( преди 11 месеца )
    За гладна България са много пари. Но там харчат за глупости! Средното американско семейство печели около 600 000 на година. Но няма да си го купи. То си купува ваканция, дом, яхта и всичко останало което прави семейството щастливо!
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Живанши ( преди 11 месеца )
    По принцип, 19к долара не са кой знае колко пари за БГ. За американците разкош. Защо ако си над средното ниво американец да не си купиш такова, просто за майтапа. Диабло е чудна кола и оригиналните вече струват и те бесни пари.