IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Defender получи необичайна версия кабриолет

Модификацията Valiance Convertible е само в един екземпляр

Светът на SUV кабриолетите стана малко по-разнообразен, като се допълни с нов вариант на Land Rover Defender 90 - продукт на тунинг ателието Heritage Customs, за който информира Autoevolution.

 

Land Rover Defender 90-3

 

Популярният всъдеход получи една от най-нестандартните версии в историята на модела. Модификацията Valiance Convertible превръща автомобила в офроуд кабриолет с елементи на ретро стил.

Повечето производители на автомобили произвеждат открити SUV и кросоувъри, но Land Rover Defender беше лишен от такава версия, така че Heritage Customs реши да „поправи“ пропуска, допълва изданието.

 

Land Rover Defender 90

 

Представеният Land Rover Defender Valiance Convertible е изработен в единствен екземпляр, защото е изработен по желание на анонимен клиент с наличието на дизайнерски елементи в ретро стил.

Сред тях са специални джанти и променен интериор, наситен с луксозни кожени и метални детайли. Не се съобщава за промени по задвижването.

 

Land Rover Defender 90-2

 

Heritage Customs предлага десетки опции за мек покрив за SUV автомобили. Предлага се и контрастен цвят, който имитира покрива на оригиналния SUV.
Първото копие получи мек покрив от кафяво-жълт цвят. Тази декорация може да се намери и в интериора.

Цената на Land Rover Defender Valiance Convertible, произведен в Нидерландия, започва от 138 500 евро. Направата на всяка кола отнема повече от три месеца.

 

Още снимки - вижте в галерията

 

 

0 от 500