IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво казва цветът на колата за собственика?

Изборът на окраска на автомобила разкрива много за характера на притежателя му

Без мистика и езотерика, само наука, която трябва да даде отговор на един въжен въпрос – „Какво казва цветът на автомобила за неговия собственик?“ В случая с него се занимават Марси Купърман, професор по теория на цветовете в нюйоркското дизайнерско студио Parsons The New School of Design, д-р Сали Августин - консултант за много известни марки, както и консултантът по цветовете Леатрис Айземан, която помага на звездите от шоубизнеса да оформят имиджа си. 

Всички те заедно стигнаха до едно заключение - цветът на автомобила точно характеризира собственика на автомобила по определен начин. Вижте обяснението на учените, които са направили сериозно проучване.


Какво казва цветът на колата за собственика (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    wtf ( преди 10 месеца )
    wtf... сее1 чета хороскопа !?
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гост2 ( преди 10 месеца )
    Най-съдържателното в тази статия е твърдението, че сребристото не е сиво, а отсъстващото съдържание се покрива от пропуснатото твърдение, че златното не е жълто. Супер идиотско е твърдението, че само при белите коли мръсотията е белег за същността на собственика :)). Малко след това престанах да чета! Ауто, вие продължавате да пълните пространството с глупости. Ако няма какво да кажете, просто на публикувайте идиотщини! Българският шифьор е мъдър - цвят кола не кара!
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    едно знам ( преди 10 месеца )
    знам на 100% ,че нас*ано лилаво издава, че фамилията на собственика е хилтън.