IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко всъщност струва едно Ferrari?

От очарователното Roma до хибрида SF90 – вижте цените на моделите от Маранело

Колите на Ferrari се смятат по-скоро за произведения на изкуството, отколкото за автомобили. За съжаление и тяхната цена е като на музейни експонати - най-евтиният модел достига почти 200 000 евро. Разбира се, цените, които ще бъдат показани по-долу, са начални, тоест с допълнителни опции, те скачат значително.

Ясно е, че на клиентите на марката едва ли подобни суми им правят особено впечатление, но все пак е интересно да се разбере колко пари ще трябва да си приготви човек, като реши да си купи кола от Маранело.

Колко всъщност струва едно Ferrari (ГАЛЕРИЯ):


 

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 10 месеца )
    Абе тези цени от къде ги видяхте? Много голяма разлика м/у SF90 купе и кабриолет - над 150 000. Според Car and Driver цените са $529к и $580к
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    пропов ( преди 10 месеца )
    Е то ясно, че Фееари не е за всеки. Ама не става и да го сравняваш с другите, които и да са те. Като покарате и най вече почуствате коли от този ранг, тогава давайте оценки. Нещата не опират до четене на данни и времена на пистата. В крайна сметка усещането за един автомобил не се измерва по никакъв начин освен с каране. Кола се оценява със *** в седалката. Няма друг начин. Също както плюят БМВ само тия, дето нямат *** да го оценят.
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Ролс и ферари, нямат общо като философия но по отношение на цените доколкото си спомням ролсът държи първенството(при специалните модели), общо- взето говорим за много пари.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Митральозъта ( преди 10 месеца )
    Аз па помня Бълканскъта войнъ
  • #8
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 10 месеца )
    Най- евтините хиперкари са на Ферари. Ако изобщо са хиперкари. Помня, че Тестароса нямаше даже дръжки отвътре на вратите. Дърпаше се едно стоманено въженце.....Единственият им силен коз е историята им във Ф1. Като сток кар са изключително надценени.
  • #7
    2 rate up comment 14 rate down comment
    До 5 ( преди 10 месеца )
    И защо да не ги сложа? С какво ферарито е по добро от нисана?
  • #6
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Мхм ( преди 10 месеца )
    Знарш ли че порше 911 е с 6 цилиндъра за кво да си даваммпарите за 911 като мога да купя Пежо 406 купе с в6 а гтр е ясен пак 6 цилиндрев и изпилено турбо на което последното му е консуматив
  • #5
    15 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Как успя да сложиш nissan gt-r и ferrari в едно изречение?
  • #4
    5 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    На кой му пука? Тия коли не са функционални. Да не говорим за политиката на фирмата която се отнася с клиентите си много лошо и ги задължава да подписват разни безумни договори като например да не се променя дизайна на колата чрез тунинг и да не се препродава колата през първите години. Ферари това е секта за богаташи мазохисти които обичат да си пилеят парите за глупости. Сто пъти по добре е едно Porsche 911 или Nissan GTR. Това са функционални спортни коли и могат да се карат навсякъде.
  • #3
    2 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Само японско , друго не признавам