IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-луксозния офис на колела в света

Този доработен Mercedes-Benz Sprinter има дори имитация на естествена слънчева светлина

Животът на всеки ван може да има различно предназначение в зависимост от това кого питате, но ако ви е необходим супер луксозен подвижен офис, вижте следващото предложение, информира Сarbuzz.

 

Mercedes-Benz Sprinter-1

 

Тунинг ателието Klassen, което е партньор на Mercedes Benz за преобразуване на автомобили V-класа и Sprinter, представи изключителен луксозен мобилен офис на колела с бар, тоалетна и огромен екран, вграден в преградната стена.

Този Mercedes-Benz Sprinter Klassen се продава, но на каква цена? Никой не знае, може да се разбере само след пряк контакт с тунера и заявено желание за сделка.

 

Mercedes-Benz Sprinter-3

 

Стена разделя водача от седящите хора отзад, като има четири индивидуални седалки. Облицовани с висококачествена кожа, те имат електрическо регулиране и вероятно функции за отопление и вентилация, предполага изданието.

Напитки могат да се сервират в движение благодарение на минибара, а има и вградена кафе машина.

 

Mercedes-Benz Sprinter-2

 

Всички прозорци са снабдени с щори, а някогашният обикновен ван се „къпе“ в изкуствена светлина с режим на околната среда за по-спокойно пътуване.

Документи може да се подписват на масата, монтирана между седалките, която се сгъва и разгъва. Няколко малки таблета се използват за управление на различни функции на автомобила. И тъй като всички съвременни конструкции трябва да имат голям екран, тук също не липсва такъв, като е вграден в преградната стена.

 

Mercedes-Benz Sprinter

 

Mercedes-Benz Sprinter Klassen разполага с тоалетна и мивка, в купето има множество места за съхранение, а седалките могат да се превърнат в легло.

Ателието информира, че преобразуването на такъв ван отнема приблизително два до три месеца, като дори и след модификацията на превозно средство оригиналната фабрична гаранция остава.

 

 

0 от 500