IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическа тротинетка се взриви в апартамент в София

Батерията на превозното средство е избухнала при зареждане в дома на музикант от „Ку Ку Бенд“

Батерията на електрическа тротинетка се е взривила по време на зареждане в апартамент в София, съобщиха от МВР. Избухнал е пожар, който е унищожил домашно имущество, като при инцидента няма пострадали хора.


тротинетка


Малко по-късно стана ясно, че батерията е избухнала в дома на китариста от "Ку Ку Бенд" Цветан Недялков. Тротинетката била чисто нова, а взривът разбил прозорците на апартамента. Това съобщи шоуменът и лидер на партия „Има такъв народ" Слави Трифонов в страницата си във Facebook. Той допълва, че Недялков и синът му са имали „най-големия късмет на света".

"Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години, и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия. Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента", пише Слави.

„Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!", завършва поста си лидерът на ИТН.

Още за инцидента – вижте на Bgonair.bg


0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    еволюцията изисква жертви ходете на четири крака или скачайте по дърветата и се замервайте с банани сутрин се поглеждайте в огледалото и следете напредъка как ви се окосмява лицето ръцете тялото нищо лично но куку бенд имат основно участие в процеса на опростачване на обществото
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    де го оня с теслътъ! ( преди 1 година )
    да обясни като как батерийките били "супер" велики, чисти и безопасни? ПП Ясно е, че бъдещето е на електромобилите, но НЕ и настоящото! Сегашното положение на ел колите и особено на батерийте им е на нивото на първите VHS видеомагнетофони - петна и сенки по TV - то!
  • #4
    11 rate up comment 4 rate down comment
    ужаст! ( преди 1 година )
    Да живеят електричките!!!Не ми се мисли, като вземат да гърмят батериите на автомобилите. Бейрут пасти да яде!!!Само
  • #3
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Но тукашните електрици само чакат да ни наводнят евтини (качествени) китайски електрички.
  • #2
    7 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тротинетка марка Тесла?
  • #1
    9 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ще ми "хареса", когато това започне масово да се случва с любимите на ел. феновете електрокари в моловете напр., където от едно запалило се високотехнолично, модерно, "екологично", насилствено маркетирано от Брюксел литиево-йонно недоразумение, наречено електромобил, "намажат" още 200-300 други МПС-та, между които и тези на все още разумни собственици на ДВГ-та... :-( Дано свърши скоро тоя побъркал се свят... :-(