IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce създаде уникален Ghost в розово

Анонимният клиент притежава още автомобили в подобен цвят

Британската компания за луксозни автомобили Rolls-Royce представи уникален седан Ghost в цвят, какъвто досега не е правен и няма да бъде използван в бъдеще - Champagne Rose, съобщи Motor1. Rolls-Royce Ghost Champagne Rose е забележително творение, поръчано от анонимен „дигитален“ клиент, за който се знае, че в социалната мрежа Instagram се подвизава с име „@ChampagneRose“ и има 3 милиона последователи.

 

rr-ghost-champagne-rose-front-angle

 

Знае се също така, че същата персона живее в Маями (САЩ) и притежава няколко розови коли. А и самото представяне на този единствен Rolls-Royce Ghost Champagne Rose е било на частно събитие в Маями.

Предизвикателството пред подразделението на Rolls-Royce - Bespoke Collective, е да създаде перфектния цвят, който да отразява уникалната индивидуалност на клиента. Започва се с безброй розови цветни мостри, които клиентът споделя с експертите на компанията. След задълбочен анализ на работата и предпочитанията на клиента, екипът разработва 30 проби от розова боя. От тази гама е избран Champagne Rose и никога повече няма да бъде повтарян.

rr-ghost-champagne-rose-rear-angle

 

Както се вижда от снимките, и отвън, и отвътре автомобилът е в един и същи цвят, а праговете са украсени с надпис Champagne Rose. Характерната за Rolls-Royce облицовка Staright Headliner е модифицирана, за да се създаде специална версия Champagne Rose, която контрастира с черни фурнири Piano Black, черни кантове и монограма RR, украсяващ облегалките за глава.

Цветът Champagne Rose се забелязва и в тапицерията на интериора с мотив на роза, бродиран на задните седалки и украсен върху масите за пикник, които идват с колата. Постелките от агнешка вълна, също в цвят Champagne Rose, допълват интериорната палитра.

 

rr-ghost-champagne-rose-rear-seating

 

Строгото тестване със слънчева симулация гарантира постоянство на цвета във времето, дори за климата във Флорида. Материалите абсорбират и отразяват светлината по различен начин, което води до леки вариации в цветовото възприятие. За да гарантират постоянно цветово изживяване в автомобила, специалистите разработват многобройни формулировки на оттенъка Champagne Rose, щателно коригирайки всяка според уникалните характеристики на различните повърхности.

Все още не е известно колко струва ексклузивният седан Rolls-Royce Ghost Champagne Rose. Цените на този модел започват от $400 000 и варират в зависимост от желанията на клиента.

 

Още снимки - вижте в галерията:

 

 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Име ( преди 11 месеца )
    Този които има розов ролсройс е Елтън Джон, най-вероятно и този е негов.Това е разликата между *** и гей
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    мн грозно и без вкус ( преди 11 месеца )
    клиента парис хилтън ли се казва ? хах
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    оная ( преди 11 месеца )
    спомних си за една малоумница дето наследи хилтън, до каквото се докопаше го съсипваше (и намаляше реалната му цена) по този начин, овапцвайки го в розово. Но тя е в мозъчен дефицит. Даже в мозъчен колапс. Сякаш има пръст в това !?