IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A5 Avant се счупи на „Нюрбургринг“

Прототипът получи технически проблем и се наложи да бъде натоварен на камион

Получаването на повреда по време на изпитания на нов модел е нещо нормално, тъй като тестовете се провеждат именно с цел откриване на слабости по даден модел преди излизането му на пазара. Лош късмет е обаче това да стане, когато наблизо има представители на медиите.


Audi A5


В случая фотограф на изданието Carscoops е заснел как новото Audi A5 Avant се поврежда по време на тестове на Северната дъга на „Нюрбургринг“. Според информация покритият с камуфлаж прототип е бил принуден да спре точно преди навлизане в участъка Caracciola-Carousel.

Проблемът явно е бил сериозен, тъй като се е наложило да бъде изпратен камион, който да натовари автомобила, за да го закара обратно в развойния център на Audi. Друга информация за случилото се липсва.


Audi A5


Вече е известно, че A5 Avant всъщност заменя комбито A4 в гамата на марката (четните числа занапред ще бъдат давани на електромобили, а нечетните на модели с ДВГ). И ако промените във външния вид спрямо сегашното A4 Avant са минимални, то в интериора се очаква пълно преобразяване, като той ще получи два свободно стоящи дисплея, малък скоростен лост и нов волан.

Въпреки че носи ново име, комбито ще използва платформата MLB Evo и ще получи 2,0-литрови четирицилиндрови двигатели с турбокомпресор. Те ще бъдат с мека хибридна технология. Версията S5 Avant също ще бъде електрифицирана, но няма да е plug-in хибрид.


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ей Швабн ( преди 1 година )
    Така е, лукс отвътре а под капака евтинджос боклукен швайбе ламаринен.Тия нови Audi-та, всичко се купува ново с усвоени пари, които никога не са били печелени нито с интелект и знания, нито с труд и умения.. нови лъскави коли зада впечатляват кифли.. днес всичко е за това, всеки демонстрира положение заради едни надути кифли. А колите са платформа за тая работа, за това безумно перчене и ефелък. За това нито на Audi им дреме за отказите, нито на фрашканите с кеш покрай евро схеми собственици
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До Вундер Мундер Ваг ( преди 1 година )
    БуахуахахахахахХахааааааааааа Хах
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Хайде сега си прочети коментара, прочети моя и направи разлика кой е изнервения, кой се изпуска емоциите и трябва да пие хапчета?
  • #2
    7 rate up comment 8 rate down comment
    До първия ( преди 1 година )
    Поне говори едни и същи неща всеки път, защото иначе се излагаш всеки път. То не бяха тесла кога ще започне да печели, а когато стана най-печелившата компания, взимала тези печалби от клиентите. То не беше кога ще започне да продава поне колкото porsche, а сега когато е на път да задмине дори mercedes по продажби, питате кога ще задмине toyota. Когато Тесла Плайд се счупи на Нюрбургринг беше краварски ***, ама сега като се счупи audi било нормално, пък Тесла даже не я пробвали. Свикнали сме.
  • #1
    12 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нали за това е прототип и му се правят тестове, за да се види какви проблеми има, а не като краварската теслА, тестовете да са и безплатни от клиентите и, в много случаи с цената на живота им.