IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 автомобила, които шокираха света

Тези модели определено предизвикаха разнопосочни реакции при дебюта си

Няма как да се отрече, че дизайнът на последните модели на BMW е меко казано „спорен“. Решетките на радиатора стават все по-големи, а бодиковете са все по-стряскащи. Реакциите на публиката обаче са нищо в сравнение с това, което се случи при представянето на новото BMW XM Red Label.

Само по себе си BMW XM е много голям и много скъп хибриден M автомобил, който говори сам за себе си. Неговият топ-вариант Red Label е още по-екстремен, като навсякъде е пълен с червени акценти които излъчват агресия. Това определено шокира публиката. Затова и нека да си припомним още няколко автомобила, които произведоха същия ефект при появата си.

10 автомобила, които шокираха света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Петърчо, и с трабантче да си, никой не може да ти принуди да се отдръпнеш и да дадеш път. Каквато и кола да кара, вътре е същият дpиcльo като тебе. Законът и правилникът е за всички, освен за страхливците, които не само доброволно се нaдyпвaт, но и призовават другите да го правят.