IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Настина ли ви трябва SUV? Ето 11 отлични алтернативи!

Компактните пътнически ванове са универсално решение при избора на семеен автомобил

Имате ли нужда от много място в колата за семейството си и за багаж? Факт е, че миниваноте почти изчезнаха, като така броят на семейните автомобили намалява и изглежда, че съвсем скоро ще останат само SUV-модели. За щастие, все още има универсално решение и това са пътническите ванове.


миниванове


Тези превозни средста в стил миниван имат общи технически решения с търговските си братя, но имат редица предимства. Основните са компактни размери и по-виска цена. В момента те са разделени основно на три групи, защото много производители обединяват усилия за съвместна разработка на такива модели, обяснява своято подборка на такива автомобили изданието Motor1.

От една страна са автомобилите на групага Stellantis, създадени на базата на Citroën Berlingo, а от друга - тези Renault Group с Kangoo и компания. Третата група е съставена от Volkswagen Caddy и Ford Tourneo Connect. Към всички тях може да се добави и Dacia Jogger, която е малко по-различен тип автомобил, но върши работа в случая.


11 отлични алтернативи на SUV (ГАЛЕРИЯ): 


0 от 500
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 11 месеца )
    Пежо прецакаха и Опел и Фиат, сега правят пежа с емблеми на Опел и Фиат. Не мога да разбера как германците и италианците се примириха с това, особено вторите, германците все пак си имат няколко марки.
  • #23
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Докато бяха малки децата карах Партнер,и винаги имаше място за багаж,колички и т.н. ,но не знаех че е SUV ,сега разбрах.
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до #16 ( преди 1 година )
    Теб не те слуша никак главата. Кажи ми баничарка с по-добра проходимост от РАВ 4 например. Ако искаш идваш с твоята баничарка, аз с моя РАВ 4 и където минеш ти дали няма да мога да мина аз и обратното.
  • #21
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    #16,с анписаното оттеб съм съгласен,но с това Х5 и нагоре,и като Кю7 направо ме преби.Това са за тези с малки ишки и без мозъци,като тези са асфалтови помпозници и са предназначени аз булевардите на Вегас и Монте Карло.
  • #20
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ами доста от младите семейства с малки деца и доста багаж за път е разумно такъв вид автомобил,а не гъзарски непотребен ***.
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    #6, то и новите СУВ-ове ги правят само с предно,та и от тях ползата е никаква,та май за повече багаж и място наистина разумното е като предложенията отгоре.
  • #18
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да бяхте казали най добрите баничарки
  • #17
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Не говори смешнотии дори един Каптюр има клиренс повече от баничарка
  • #16
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Онзи със ските и рибата- точно за ски, където ще натовари или цялото семейство, или няколко приятели, и за рибата, където ще влачиш какво ли не, една баничарка е къде къде по-удобна (и проходима, че все пак ги правят за да издържат на какво ли не като правят доставки с тях някакви неандерталци). До момента не съм видял сув, който да бие по някой критерий (освен по ненужна лъскавина) някоя баничарка или миниван. Не говорим за дефендър, лендкрузър, бмв от х5 нагоре и ауди от q7 нагоре.
  • #15
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    След като превъртях 11 снимки стигнах до извода, че е можело да са само 3:1) Дачия, 2) Stellantis 3)Vag, тъй като освен Джогер, всички останали са производни едни на други