IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разходка в миналото - функции, които съвременните коли нямат

От бутон на пода до вдигащи се на ръка прозорци - тези инженерни решения вече са забравени (ВИДЕО)

Кога за последен път видяхте прозорец на кола да се вдига с ръчка? Виждали ли сте някога бутон на пода на шофьора и да се чудите какво прави? Или можете да си представите да се возите в комби, на обърната назад седалка? Особено за младите хора наличието на подобни функции в автомобила със сигурност ще бъде изненада.



Съвременните автомобили се превръщат все повече в компютри на колела и липсват някои функции, които сега изглеждат наивни и дори абсурдни, но в миналото бяха част от индустрията. За такива отминали времена напомня със специално видео каналът Timely Tales, който ще ви отведе на разходка в историята на автомобилите. 

Любопитното е, че част от тези инженерни решения обаче все още са актуални и сега – просто, защото такива автомобили продължават да се движат по пътищата. Някои от от тях може да видите в галерията, докато от видеото по-горе ще разберете как функционират тези системи или устройства.
 

Функции от миналото, които модерните коли нямат (ГАЛЕРИЯ)

 

0 от 500