IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерт посочи как да изберем кола над 7 години

Ето за какво трябва да внимава купувачът при огледа на харесания автомобил

По-младите употребявани автомобили станаха твърде скъпи и това кара все повече потребители да се ориентират към превозни средства на сериозна възраст. Това, разбира се, крие прекалено много опасности, тъй като основните агрегати на автомобилите си износват и съответно рискът да се попадне на кола със сериозни проблеми е доста висок.

По тази причина изданието Auto.Mail се обърна към автомобилни експерти, които трябваше да посочат какво да гледа клиентът, когато избира автомобил на възраст 7-10 години. Спазването на тези препоръки със сигурност ще помогне на потребителя и ще му помогне да открие кола в добро състояние.

Как да изберем кола над 7 години? (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #10
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Уж проверените коли карани от фирми с Лонг лайф масла сменяни на 30 Хил километра и отгоре не бих си взел. По добре от човек дето си е сменял маслото на 10 хиляди.
  • #9
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 1 година )
    Има нови автомобили без сервизна история. Защо ли!?Има киенти, които не влизат в дилърски сервизи. Защо ли!?Има хора, които е робуват на "гаранциите" на дилърите. Защо ли!?Същите си поддържат автомобилите сами при свои сигурни сервизи.Техни автомобили рядко се появяват на вторичните пазари.Ако намерите такъв автомобил, бихте ли го купили? В действителност, това са като шестици от тотото.
  • #8
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до 4 и 5 ( преди 1 година )
    Това е така, ако купувате от автокъща. Ако купите от собственик не е задължително километрите да са толкова при условие, че средно германците изминават по 17 500 км на година, а те карат най-много в Европа. Аз съм си купувал кола на 83 000 км на 11 г. от собственик в Германия. Човека е ходел всеки ден на работа с колата и веднъж в годината до Италия на 400 км. от тях. Колата беше, като нова, поддържана, сервизна книжка от официален сервиз на марката. Карах я още 8 г. и я продадох на 245 000 км.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Купих 10 годишна кола и я карах още 20
  • #6
    12 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Правилното нещо е да се закара автомобила на сервиз на който имате доверие, където да му бъде направен щателен оглед и тест драйв. Повечето купувачи не могат лесно да разберат ако има прикрити изненади.
  • #5
    6 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    на 7-10 години километрите са най-малко 200 000, реално 300 и нагоре (да на таблото пише 120 000). Реални километри на 2-3 годишни ако отворите по западни сайтове са на по 150-200 000.
  • #4
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 300 хил реални няма от какво да се притеснявате, особено от нов внос. Разбира се, на километража ще пише 150 хил ;) Не вярвайте в легендите на Петърчо!
  • #3
    20 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това си е нова кола, средната възраст на колите у нас е 19 години.
  • #2
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 1 година )
    До 1, те вече така ги правят, за да са сигурни, че ще си им редовен клиент.
  • #1
    35 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако автомобил на 7-10 години се смята за на сериозна възраст, то той не е направен качествено, а е направен колкото да му мине гаранцията.