IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 интересни факта за колите и филмите, които не знаете

Вижте кое е първото преследване, заснето в киното, и кой модел се появява най.често на екрана

Филмите за Джеймс Бонд и Батман, трилогията „Завръщане в бъдещето“ и безкрайният франчайз „Бързи и яростни“ са само някои от най-разпознаваемите кино-продукции, включващи впечатляващи автомобили. И много от тези фирми оставиха своя отпечатък в историята именно благодарение на колите в тях.


кино


През последните няколко десетилетия автомобилите заемат все по-важно място в много филми и телевизионни предавания. Появата на този или онзи модел на екрана може да помогне както за увеличение на популярността на фирма, така и за реалните продажби на автомобила. За целта обаче машината трябва да бъде представена правилно.

В същото време създаването на филм не е лесна задача, тъй процесът като включва сериозна подготовка, месеци на снимачната площадка, безброй кадри, както и компетентен подбор на актьори и реквизит. Уви, не всеки успява да намери своята рецепта за успех, но някои филми се открояват.

5 факта за колите и фирмите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    И на мен ми се стори малко невероятно да са се продали по милион бройки годишно 21 години поред.
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Петърчо не може да не изтресе некоя глупост,, Ford Crown Victoria в уикито пише че е продаден в над 1.5 милиони и даже ги пише по години колко са се продавали в Сащ. Така че една нула в повече, толкова е разликата в истината и статиите на Захарински