IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представи най-оригиналния си електрически автомобил

От специалният RS e-tron GT ще бъдат произведени само 75 бройки (ВИДЕО)

Германската компания Audi представи специално издание на електрическия седан RS e-tron GT, наречено „project_513/2“, от което ще бъдат произведени само 75 бройки и ще се предлагат единствено в САЩ.

 

Audi RS e-tron GT project-20

 

Audi RS e-tron GT project_513/2 е вдъхновен от оригиналната концепция e-tron GT и показва най-доброто от това, което Audi exclusive - подразделението за персонализиране на автомобилния производител, може да направи. Специалната серия е поръчана от Audi of America, за да позволи на клиентите да шофират концептуално изглеждащ автомобил всеки ден.

Никога досега компанията не е предлагала „камуфлажна графика от фабриката“ върху сериен автомобил, макар и малък тираж, което прави RS e-tron GT project_513/2 най-оригиналният електрически автомобил на Audi.

 

Audi RS e-tron GT project-1

 

Тази поръчкова обвивка имитира камуфлажа, използван от концепцията, когато беше в процес на разработка. Основните използвани цветове са характерните за Audi Sport червено и черно. За първи път четирите пръстена на Audi са изобразени в червено отпред и отзад на автомобила.

Подчертавайки неговата уникалност, 21-инчовите джанти с пет двойни спици са черни с червени спирачни апарати за керамичните спирачки. Що се отнася до името на специалното издание - това е вътрешното кодово име на проекта, представящо неговия сегмент, поколение и стил на каросерията.

 

Audi RS e-tron GT project-21

 

Интериорът не остава непроменен, като Audi залага силно на червено-черната гама. Вентилационните отвори, например, са завършени в същото червено, като пръстените на Audi отвън - с алени акценти, използвани също така върху волана, подовите стелки и фините кожени седалки Nappa с шевове от пчелна пита.

Предпазните колани също са оцветени в червено. Други щрихи включват покрив от въглеродни влакна, инкрустации на външните врати от въглеродни влакна и капачки на огледалата от въглеродни влакна. Праговете на вратите имат осветено RS лого.



Базиран на топ електрическия автомобил Audi RS e-tron GT с два двигателя, всеки от 75-те купувачи ще получи обща мощност 646 к.с. Ускорението до 100 км/ч отнема 3,3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.

Запасът на мощността на електромобила е 472 км. Стандартното завиване на задните колела подобрява пъргавината на EV с до 2,8 градуса. Цената на Audi RS e-tron GT project_513/2 е 181 990 долара.

 

Още снимки - вижте в галерията:

 

 

0 от 500