IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi отбеляза края на емблематичното TT с Final Edition

Спортното купе с две врати ще се превърне в електрически SUV

Когато Audi TT се появи за първи път - през 1998 г., то пожъна незабавен успех благодарение на впечатляващите си дизайн и характеристики. Въпреки че второто и третото поколение модели TT се радват на значителен дял от пазара на спортни автомобили, Audi ще спре TT тази година, но не и преди да пусне версията Final Edition.


Audi TT Final Edition


Всъщност, още през миналата година германският производител представи едно прощално издание - Iconic Edition, като то беше базирано на RS-версията на спортното купе. Сега идва Final Edition, което ще бъде пуснато на пазара през март, а първите доставки до клиенти се очакват месец по-късно.

Визуално Final Edition се отличава от стандартното TT по използването на черния стилен пакет на Audi с емблеми, огледала на вратите, накрайници на ауспуха и спойлер - всички в черно. Падащият покрив на TT Roadster има черни обръчи за защита при преобръщане и дифузьор.


Audi TT Final Edition


Салонът предлага разширен кожен пакет, който е част от базовото оборудване. Воланът е тапициран с кожа Alcantara с червени шевове, както и седалките с червени кантове на подовите стелки. Добавен е и „Технологичен пакет“ с навигация, информационно-развлекателни услуги Audi Connect (това дава на водачите достъп до функции като местни цени на горивата в реално време и прогнози за времето).

При версията TTS към оборудването е добавен пакет Comfort and Sound, включващ подобрена звукова система, камера за заден ход и помощ при паркиране.


Audi TT Final Edition


Final Edition е наличен в цялата гама (освен за TT RS). С него Audi ще се сбогува с издигнатият в култо от феновете модел, който ще се трансформира в изцяло електрически SUV.


0 от 500