IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari отряза милионер заради... анцуг

Бивш бодигард на Майкъл Джексън твърди, че дилър на марката не му обърнал внимание

Бившият бодигард на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън - Мат Фидес, обвинява дилър на Ferrari в социалните мрежи, че персоналът в автокъща Dick Lovett в Суиндън (Великобритания) го е пренебрегвал в продължение на 20 минути, защото е бил облечен с анцуг.

 

michael-jacksons-former-bodyguard-ferrari-3

 

Всеизвестно е, че Ferrari се интересува и подбира клиентите, като се стреми да поддържа репутацията си и предпочита купувачите да не модифицират колите си наред с други правила, освен ако не е в оторизиран сервиз или промените са фини и елегантни. Но сега Фидес обвинява дилъра, че показва пристрастие към клиентите още преди да са „отворили портфейлите си“, информира Аutoevolution.

43-годишният Мат Фидес не е популярна личност, той е майстор на бойните изкуства и предприемач. Известен е най-вече с това, че е бил бодигард на Майкъл Джексън, което очевидно му е помогнало да спечели около 120 милиона паунда с верига от училища по бойни изкуства.

 

michael-jacksons-former-bodyguard-ferrari-4

 

И така, какво купува някой с толкова пари? Ferrari, разбира се. Поне се опитва да купи. Мат и неговата 29-годишна съпруга Моник имали намерение да вземат не един, а два автомобила. След като влезли в шоурума обаче, според техните твърдения, около 20 минути никой не им обърнал внимание, а били сами в помещението. И причината била неговото облекло - анцуг. След като Моник потърсила помощ и персоналът разбрал кой е той, тогава променили отношението си и го обгрижили, но и Мат направил същото – сменил решението си.

„Не се обличам много добре, нося анцузи през 99,9 процента от времето, защото съм фитнес човек, това съм аз – заявява Мат Фидес. - Можех да разбера, ако бяха заети, но ние бяхме единствените вътре. Вероятно има много губещи времето си хора, които просто се появяват, правят няколко снимки в колите и след това си тръгват. Мисля, че като ме видяха с анцуг, вероятно предположиха, че това правя и аз. Ако се бях появил с костюм и вратовръзка или бях с 20 години по-стар, вероятно щеше да е различна история. Или ако бях влязъл с Майкъл Джексън навремето. Бях готов да пръсна между 400 000 и 500 000 лири за две коли.“

 

michael-jacksons-former-bodyguard-ferrari-2

 

Адриан Бърк, мениджър в салона, казва: „Мога да потвърдя, че г-н Фидес посети нашето представителство. При пристигането си той първоначално беше посрещнат от нашия домакин и след кратко забавяне, поради високите нива на трафик в шоурума, човек от нашия екип по продажбите говори с него за избор от гамата автомобили. Dick Lovett се гордее да поддържа постоянно високо ниво на обслужване на клиентите и за всеки, който посети нашия шоурум, независимо от външния вид или облеклото."

Мат Фидес, който живее в Тивъртън, Югозападна Англия, е купувал Ferrari от същото представителство, когато е бил на 29 години, като тогава е избрал Ferrari 360 Spider. Сега той не разкрива към какъв модел се е насочил, но след първоначалния шок е гледал сиво Ferrari SF90 Stradale и се е качил във Ferrari 458 Spider.

 

 

0 от 500
  • #32
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Белла ( преди 1 година )
    До г-жата с темата "анцуНг"Правилното е анцуНг/анцузи.90те години дойдоха едни неграмотни "демократи," чудеха се какви мизерия да сътворят и пренаписаха бг история, граматика и култура. С две думи скапаха всичко.Затова днес никой не знае български. Aко започнете да превеждате с гугъл ще срещнете много бг думи ,които се използваха до дегр
  • #31
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Мм333 ( преди 1 година )
    Много е интересно отстрани да четеш коментари на хора ,които нямат пари за Ферари ,но се престерават в показване на знания ,какво трябва да правят тези ,които имат пари ако решат да си купят такова.ОООО,свещенна простотийо!
  • #30
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Сигорно е дошъл със тротинетката.
  • #29
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Не Ферари Фен ( преди 1 година )
    Може да имаш пари за Ферари, но мозък незная дали може да се купи от накъде все още.... Бил спортна натура, ами да си ходи пеша или, ако е много Спортен да си купи накой маунтин байк....
  • #28
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е какво се напъвате с тия анцузи.Ако продавате нещо което струва един два милиона лева и пред вас застане един нормално облечен мъж и друг който прилича на чакащ на опашка за безплатна вечеря (да в англия по анцунг всекидневно ходят разни бездомници и улични гангстери) кой мислите че ще си купи вашата стока ? Тоя с анцунга на разпродажба или нормално облеченият.Не разбирам какво се опитвате да докажете-че когато човек има пари трябва да ходи с дрехи купени от кошът за социално слаби?
  • #27
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да ви хрумва този как си изкарва милионите? Да ви хрумва защо футболистите задължително ходят с да речем audi на тренировка и ако идват с ферарито ги глобяват? Да не мислите, че много им харесва да карат евтино audi, когато имат макларън ferrari и lamborghini и още няколко подобни автомобила в гаражите си? Смятате ли че Guess са платили стотинка за рекламата която им направиха в тази статия? Дали пък това не е гениална маркетингова стратегия, подобна на счупеното нечупливо стъкло на един пикап?
  • #26
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 1 година )
    Дилърите са тъпо племе. Преди време бях отишъл в шоурума и исках да разгледам новият тогава Range Rover Evoque. Никой не ми обърна внимание, защото спрях на паркинга с 30 годишен автомобил. А бях се навил за подарък на член от семейството ми, въпреки лошата слава на тази марка.
  • #25
    7 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 1 година )
    Това ми напомня един случай с познат, който отива с чанта пари на някакво изложение в София за камиони и иска да купи. Само че с анцунг. Едва ли не му се присмиват, а той накрая им казва-исках да купя от вас, но отивам на съседния щанд...та така с анцузите. Сетих се и за една случка на паркинга на Кауфланд. Някакъв с анцунг и джип за няколко стотин хиляди, отвори вратата и хвърли хартийка. Това е на другия полюс, не знам дали и тоя бодигард не е неговия тип, да си хвърля хартийките през прозорец
  • #24
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Майкъл Фелпс ( преди 1 година )
    Аз си хода по бански по улиците и шоурумите, все пак това ми е професията, прав си е човека да се сърди
  • #23
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Ами ако ( преди 1 година )
    Беше влязъл с полусмъкнат анцуг и потник 3 размера по-голям, известен Рапър... Как ли щяха да го посрещнат. Може би ще го помолят да се преоблече преди да му вземат парите!!!... Или по-скоро ще го помолят за автограф и снимка преди да си вземе поредната играчка.