IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 производителя, които са заплаха за Tesla (и още 5, които не са)

Сред тях има както нови марки, така и автомобини компании с голяма история

Tesla е новаторската марка за електрически превозни средства, която предефинира не само иновациите, но и това, което може да бъде нормално. Тази марка показа на света, че алтернативите на автомобилите, задвижвани с гориво, могат да бъдат реалност. Тя постигна сериозни успехи и едва сега останалите производители успяват да намалят изоставеното си.


Tesla


Повечето от тях създават електромобили, които някога няма да бъдат реални конкуренти на Tesla, като причините за това са много – като се започне от технологиите, поддържащите системи и инфраструктурата за зареждане на електрическите превозни средства. Освен това, Tesla си спечели огромен брой фенове, които трудно биха я сменили с друга марка.

Разбира се, това не означава, че Tesla не може да бъде победена. Капиталът и влиянието на конкурентите в момента може да не са достатъчни за това, но дори и най-великите в историята са падали от върха в някакъв момент. Изданието TopSpeed посочва 5 марки, които имат шанс някога да унищожат Tesla, последвани от 5, които вероятно няма да имат този шанс.

5 производителя, които са заплаха за Tesla (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 1 година )
    В момента Китай произвежда 24млн. автомобилаВторият производител-САЩ е със 8млн.,3 ПЪТИ по-малко.Какъв е проблемът Китай да залее света с електромобили?
  • #16
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Всеки е заплаха за тесла. компания от онзи ден.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 13 ( преди 1 година )
    Щом мислиш че 100-годишните са заплаха за Тесла защо шефовете на всичките изброени от теб компании твърдят точно обратното и са тръгнали да гонят Тесла, като най-краткия срок който са си поставили е 5 години за да ги настигнат и то след 5 години да достигнат сегашните параметри на Тесла както параметрите на автомобила така и на финансовите резултати. А тесла през време очевидно няма да стои на едно място и да чака да я настигнат. Тя се движи много по-бързо от тях. Tesla е заплахата за стогодишни
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Тесла е много по-добър електромобил от конглокенцията.Заплахи няма.Когато Тесла създаваше електромобили,останалите се присмиваха.Сега им се реве.
  • #13
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Заплаха за еднодневките Тесла са компнании с над 100 годишна история като Мерцедес, БМВ, Ауди, Рено, Фиат, Тойота, Хонда, Нисан, Волксфаген, Порше, Опел, Алфа Ромео, Волво, Пежо, Форд, Ферари и още много много други.
  • #12
    5 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Заплахата за Тресла идва от Китай, единствено е въпрос на време да загубят.
  • #11
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За БМВ са написани големи глупости. Те се усетиха навреме с електрификацията и сега да излезете на улицата, можете да видите някой i3. Пълно е. В момента пък май са единственият производител, който има електрически автомобил от най-висок клас новата седмица, която я има и чисто електрическа. И това не е ширпотребата на Тесла, а е истински премиум автомобил с традиции и с върхово качество.
  • #10
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Уахаха ( преди 1 година )
    Цитат: "Този калифорнийски стартъп флиртува с фалита още от самото си появяване." - какъв перверзен прочит на "финансова немощ" :)))
  • #9
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Те германците от къде да разбират колкото нас, та да знаят че няма нужда от скоростна кутия електромобила. Те докато наваксат миличките, ние вече сме далеч....назад
  • #8
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    И за какво ти е скоростна кутия на ел двигател.Колкот трябва да си бос и да не си виждал крива на работата на двг за да твърдиш че ел двигателя трябва да има кутия.Тия в германия математика не учат ли как стават инженери