IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японските спортни коли, за които всички мечтаят

Мощни, прецизни и ефективни, а това ги прави много желани от феновете по цял свят

Япония е известна с многото иновации, които е донесла през миналия век - било то калкулатори, уолкмени, CD или DVD. Но Япония е и страната на ефективността, точността и механиката. Това се вижда и при автомобилите, които освен, че трябва да стигнат от точка А до точка Б, трябва да предлагат удоволствие от шофирането и безопасност.

Повечето модели от Страната на изгряващото слънце са проектирани именно така, като това важи с пълна сила за спортните коли. Някои от тях обаче се открояват над останалите и са се превърнали в мечта за всеки фен на високите скорости. Изданието Motor1 представя именно 7 такива автомобила, родени в Япония.


Японските коли, за които всички мечтаят (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 31 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Стари прогнили кошове, били са коли някога, сега вече само за музея.
  • #4
    6 rate up comment 28 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ефективни били. Е колко да са ефективни точно пък тези модели? Сигурно и те като рекламираните от японците хибриди харчат по един два литра на 100 км? Особено пък градско. Тези автомобили не стават за ежедневни. Те са за трети или четвърти автомобил или нагоре, но не и за основен. В градски условия при спазване на правилата, повечето електрички ще им вземат старта и са много по-икономични и ефективни, а и сигурни.
  • #3
    5 rate up comment 24 rate down comment
    Кимоното ( преди 1 година )
    Сапунерки
  • #2
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    СиДи ,компактдиск, е патент на Филипс. Нидерландска компания, която няма нищо общо с Япония. И, ако не знаете, поне половината от нещата, за които мислите, че са японски, изобщо не са! Например, роторният ДВГ.....
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Моля ви... ( преди 1 година )
    Не всички са будали!