IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новия VW Passat – какво е известно до момента?

Електрифицираното комби за Европа ще дебютира през тази година

Един от най-популярните модели на Volkswagen в историята – Passat, напусна пазара в Северна Америка още през миналата година, но Европа ще получи следващото поколение. То трябва да дебютира до края на годината, като вече са известни повечето подробности за автомобили, съобщава изданието Carsccops.


VW Passat


VW Group ще намали разходите за научноизследователска и развойна дейност чрез съвместно разработване на следващите поколения на Passat и Skoda Superb. Първият ще се предлага само в по-практичния стил на каросерия Variant, за разлика от втория, който ще е достъпен като седан и комби. Представители на Volkswagen вероятно смятат, че напълно електрическият седан ID.7, чието излизане на пазара, ще заеме успешно мястото на спрения Passat с четири врати в бъдещата гама на автомобилния производител.

Самият Passat съществува от 1973 г., като предстоящото поколение ще бъде девето в историята на модела. В същото време Volkswagen е известен с това, че не поема рискове, когато става дума за стил, но това няма да е проблем за доста консервативната целева аудитория на Passat.

Снимки на тестови прототипи на модела, покрити с малък камуфлаж, се появиха още през миналата година и това улесни дизайнерите на Carsccops, които представиха свое виждане за външния вид на бъдещето комби. 


Какво е известно за новия VW Passat (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500