IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai е готов с конкурент на BMW

И то не на първа или трета серия, а на X6

Новата луксозна марка на Hyundai – Genesis, винаги е сравнявана с германските производители на премиум-автомобили и сега тя се присъединява към тях със създаването на купе-версия на свой голям SUV. Това става ясно от снимки на покрит с камуфлаж прототип на модел, който ще носи името GV80 Coupe.


Genesis GV80 Coupe


Този автомобил със скосена линия на покрива е по-малко практичен от стандартен SUV, но изглежда по-атрактивно и ще трябва да се конкурира с BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe и Porsche Cayenne Coupe. Подобни модели вече се предлагат и от други производители, при това не само от премиум-сегмента.

Засега няма яснота кога Genesis GV80 Coupe ще се появи на пазара, но се предполага, че това ще стане по средата на жизнения цикъл на стандартния модел. Той излезе през 2020 г., което означава, че най-вероятно ще бъде обновен през 2024 г.


Genesis GV80 Coupe


Корейците възлагат сериозни надежди на GV80, като се надяват да успеят да удвоят неговите продажби. Самият SUV е доста успешен, като през 2022 г. това беше вторият най-добре представящ се автомобил на марката на пазара (след GV70), като изпревари всички седани на Genesis взети заедно.


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    IM-A-мен_DrtУАЙТBoY ( преди 1 година )
    И какво съвсем сензационно заглавие намираме в ю-тюбето по отн-ие на GENESiS-а: Цитирам дословно: 2023 Genesis -X- Convertible Concept is the most beautiful car ever! Определено ще шокира доста запалянковски ориентед фенове на ГЕРМАН.премиумс, алла пък е доста близко до РЕАЛната истина, след като в последните 15ина години не бях виждал такава ЯКА крассота, с изключение на 1 стара прототипна разработка на БМВ - Elegance Vision Design... за 150 хил. ЕВРО, но тя така и не успя да види бел свет.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    И най-новата актуална новинка от кухнята на GENESiS Motors Cars Corp. е, че тези дни престижният Бритиш-мобилен сайт 'уат-карс' е избрал съответно - щото има ЗАЩО - малкото зеленикаво /в резеда/ оцветено СУВ GV60 за най-доброто ЯВЛЕНИЕ и КЛАСНА представителна авто-машина, респ. качествена ПРИДОБИВКА в своята си ниша . . .
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    И отговоряйки на високите изисквания на клиентите си... затова ето ви нещо съвсем в този авангардно-прогресивен стил, подчертаващо ясно фокуса и намеренията на kYpейския премиум-люкс-творчески дизайнерски екип: GENESiS Motor Cars Corp. изложи своята нова разработка X-Concept в прозрачна витрина в швейцарския глокорт Давос на провеждащия се там актуален Свет.Икон.Форум с цел да промотира град Бусан и желанието му бъде новият домакин на Свет. ЕКСПО през 2030-та година... в рамките на Деня на КореЯ
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    ОСНОВНО изместваш фокуса на надпреварата като ***: GENESiS-машините са съсредоточени комплексно в/у качеството и лукса на предлаганите модели и насладата от возията/визията им,т.е. набляга се в/у положителните субективни усещания на самите водачи и хармоничната им симбиоза - вживяване м/у човек и машина, които да бъдат в пълен синхрон. При БМВ центърът на тежестта пада в/у скоростта и бързия спринт като се набляга на състезателния дух и хъса към победата, т.е. това са 2 различни нагласи.
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Хахаха 50 години БМВ Моторспорт - само М3 има над 1000 победи в офиц. състезания по света. Самата марка е неизменен лидер на спортно луксозния т. нар. Премиум клас от десетки години. Милиони мечтаят да имат БМВ, милони имат и са горди и щастливи от това. Също както Мерц и Ягуар. Кой мечтае и е горд да се похвали че има Хюндай еле па Генезис. Това са различни светове просто и нямат допирни точки. Но *** има много по света дето не са яздили кон и мислят че магарето е същата работа.
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Що не се конглокарат с BYD, хонда, или некои друг китаец, а с БМВ? Нали немците не стават?