IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте интериора на новото BMW X3

И тук нещата ще се променят в полза на само един екран

Преди дни ви показахме интересни рендъри на новото Х3, но сега в интернет пространството се появиха реални снимки на интериора на иновацията. Това означава, че новото BMW X3 е все по-близо до официалната си премиера и докато прототипът отвън все още е покрит с тежъщ в камуфлаж, изображенията на интериора хвърлят доста повече светлина по темата.


BMW X3


Както вече споменахме, досега салонът на иновацията не бе разкрит, но в интернет пространството се появи набор от интересни шпионски снимки на баварското SUV. Както често се случва с шпионските снимки, има добри и лоши новини. Голяма част от интериора е скрита под платнени покрития, така че детайлите от дизайна остават скрити в по-голямата си част. Това, разбира се, е лошата новина, но най-важната характеристика на интериора се вижда много добре.

Както при други скорошни модели на BMW като X1 и iX, и тук нещата ще се променят в полза на само един екран, заемащ централно място, включвайки цифров дисплей за водача и информация за информационно-развлекателната система. Това е значително отклонение от настоящото X3, но не е изненадващо, тъй като това решение явно се превръща в стандартна практика за новите BMW-та.


BMW X3


Ако погледнете по-отблизо, се виждат още няколко детайла от интериора. Скосеният в долната си част волан изглежда малко по-малък от кормилото на сегашното поколение. Няма го и бутонът за скоростите на централната конзола, като той е заменен от малък скоростен лост. А долният екран и големите червени бутони очевидно са само за тестови цели.

Отвън обаче следващото X3 няма да се отклони твърде далеч от познатата дизайнерска формула на BMW, въпреки че може да стане малко по-голямо. Въпреки камуфлажа се вижда, че решетката ще е по-широка и малко по-тясна, заобиколена от по-тънки фарове, но тук не виждаме дизайна на дневните светлини.


BMW X3


Задните светлини също са с традиционен дизайн и докато ъглите изглеждат заоблени, то това е защото под камуфлажа има фалшиви панели. Смятаме, че като цяло BMW ще се придържа към по-лалко ръбове по каросерийните панели, но не можем да знаем със сигурност, докато не видим колата без камуфлаж.

Слухове за двигателната гама все още не са се появили. Спекулира се обаче, че официалният дебют ще се състои в края на 2023 г. Това вероятно означава, че следващото поколение X3 ще се появи на пазара през моделната 2024 година.


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До №6 ( преди 1 година )
    Може би за него ново е Е36 или Е46, макар че и на тях таблата са си супер за годините, в които са произвеждани.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До №4 ( преди 1 година )
    всяко едно нещо, което каза се разминава драматично с реалността
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    Брех, преди 3000 години там живеели германци?! От коли ясно не разбирате, ама историята май ви е далечна като астрономията.
  • #4
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако ще си купувам кола без бутони, ще е Тесла. Поне нещата са направени максимално лесни и умни, а задвижването е водещо и цената е доста по-добра. Ако ще си купувам БМВ, държа да е с топ интериор. А новите са далеч от такъв.
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 2 Хората, които населяват Германия от повече от 3000 год. се наричат ГЕРМАНЦИ!Немци ги наричат само азиатските варвари и някои НЕОБРАЗОВАНИ българи с интелект на ушанките.
  • #2
    3 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поредния безсмилен скъп автомобил със съмнителна надеждност. Дали ще доживеем времето когато БМВ и изобщо немците ще направят един истински джип като хората? До момента за последните 50 години единствено Мерцедес направиха един джип - G класа (новите модели и те не стават вече). И Опел имаха една Фронтера през 90-те която всъщност си беше маскирано Isuzu MU. Пак японска разработка и затова ставаше за нещо. хахах,.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Решетката ще е ПО-ШИРОКА И МАЛКО ПО- ТЯСНА !?!?!?! Мислех, че е Петър, ама май всички в този сайт са еднакви!