IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За 10 000 лева Suzuki Jimny се превръща в миниатюрен кемпер

Високопроходимият автомобил-кемпер е кръстен на шапка (ВИДЕО)

Suzuki Jimny 2022 вече има една доста нестандартна версия. Малкият джип беше превърнат в дом на колела. Видео на колата се появи в YouTube канала на ателието Kamado, което извършва тунинг доработките на малкото Suzuki Jimny.


Suzuki Jimny


Високопроходимият автомобил-кемпер е кръстен Canotier J3 - в чест на традиционната френска шапка канотиер. Името подсказва, че на покрива на Suzuki Jimny се е появила кутия със сгъваема палатка.

Палатката се разгъва бързо и можете да стигнете до покрива с помощта на специална стълба. Въпреки че всъдеходът е компактен, на покрива има достатъчно място дори за високи хора. Палатката е с дължина 2100 мм, широчина 1120 мм и височина 970 мм.


Suzuki Jimny


Палатката е изработена от неопрен и е водоустойчива, а вътре има полиуретанов ортопедичен матрак. Цялата конструкция тежи 45 кг, тоест не влияе значително на динамичните характеристики на преработеното Suzuki Jimny.

Цената на подобен аксесоар за Suzuki Jimny в Япония е 770 000 йени, което по текущия обменен курс се равнява на приблизително 10 700 лева. От тунинг ателието заявяват, че на по-късен етап продажбите на високопроходимото кемперче ще започнат и в други страни, вслючително и такива в Европа.



0 от 500