IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британка превърна своето Ferrari 812 GTS в уникат

Цветът на суперколата е вдъхновен от пръстен с диамант и сапфир

Програмата Tailor Made е предназначена за тези, които искат Ferrari, различно от всички останали. Възможностите за персонализиране са практически безкрайни, както по отношение на каросерията, така и на интериора. Това се демонстрира от едно от най-новите творения на компанията - изключително 812 GTS, създадено специално за английски клиент.


Ferrari 812 GTS Tailor Made


Това 812 GTS принадлежи на Ема Хейг (изпълнителен директор на компания, специализирана в анализ на данни за сектора на здравеопазването), като е произведено още през 2014 г., но едва наскоро собственикът му се обърна към експертите от програмата Tailor Made.

След като посети мястото, където се създават най-ексклузивните коли на Ferrari, Хейг поръча проект, който да съответства на нейния пръстен от диаманти и сини сапфири (проектиран специално за нея от лондонски бижутер). Още в деня на посещението Ferrari успя да асоциира определен нюанс на синьото, като го преименува с името на собственика.


Ferrari 812 GTS Tailor Made


Освен външно боядисване, интериорът на колата също изключително оригинален щрих. В интериора на 812 GTS има сива лента от кашмирена вълна, която пресича профилите на седалките и централната конзола, докато седалките са в кожа Poltrona Frau в червен цвят Amarone.

Той се вижда и в централната част на арматурното табло, докато други елементи на купето са в сив цвят, включително символът на скачащия кон върху облегалките за глава. Освен това има табела с надпис “Tailor Made”. И накрая, друг отличителен детайл на Ferrari е емблемата на Подскачащия кон с матово покритие върху предната решетка и багажника.


Още снимки на уникалната суперкола - вижте в галерията:

 


0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Уфф ( преди 1 година )
    Няам думи !!
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Желяз каменоff ( преди 1 година )
    Джантетата са супер
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Някой учудва ли се че е от здравеопазването? Пак че се е засрамила и не се е похвалила с новото си ферари, а само с нова боя
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Цецко ( преди 1 година )
    Точно tailor made си е - единствено има промени в шитите елементи на интериора. Голяма промяна няма що. Само не разбрах колко дълбоко са й бръкнали на кухата спрънджа в гърнето й със злато. Сигурно е баснословна цифра, за която ще й се смеят всички.
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Ужас ( преди 1 година )
    Страхотна тъъпня. Смяна на цвета, на калъфите на седалките, и двете емблеми и вече имаш уникално ферари. А аз си мислех, че ще го раздуят и ще бъде наистина готино. Жалко, изключително жалко от страна на ферари. Могло да ти го направят както искаш ти - съмнявам се.