IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна продължение на култова реклама

Електрическите VW ID.4 и ID.5 GTX продължават история от преди 12 години (ВИДЕО)

Помните ли една от най-забележителни реклами на Volkswagen? Тя е отпреди 12 години, като в нея възрастна жена продава любимия си Golf на тинейджър. Когато бащата оглежда употребявана кола, видеото показва ретроспекции на собственика, който се забавлява с колата. Идеята е да се покаже надеждността на модела, който често става обект на шеги.



Сега германската компания пуска продължение на рекламата, като този път то е насочено към прехода към електромобили. Видеото започва, когато бащата и синът напускат алеята със стария Golf. Актьорите са различни, но връзката между старата и новата реклама се вижда веднага.

Разбираемо, на дамата й липсвал старият Golf. Тя определено изпитва носталгия и дори си направи татуировка на ръката в памет на червения си хечбек. Тогава жената случайно се натъква на VW ID.4 GTX в автокъща и решава да го подкара.



Слоганът на VW „Върнете енергията“ пасва много добре на тази тема. А очевидно Volkswagen насърчава идеята, че можете да се насладите на електрически автомобили, по-специално на ID.4 GTX и ID.5 GTX, както и на автомобили с двигатели с вътрешно горене.

Самият VW ID.4 GTX е оборудван с два двигателя - по един за всяка ос, които произвеждат общо 295 к.с. и 700 Нм въртящ момент. Електрическият хот-хеч може да ускори до 100 км/ч от място за 6,2 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 180 км/ч.


0 от 500