IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво става, ако танк прегази два пъти BMW Z4?

Кабриолетът потегля на собствен ход и не изглежда като да го е „газил влак“ (ВИДЕО)

Осемтонен танк прегази два пъти кабриолет BMW Z4 и след екшъна автомобилът далеч не изглежда, сякаш го е „газил влак“, в случая танк. Предизвикателството между германския роудстър и британски танк, каквото не се вижда всеки ден, е заснето на видео, публикувано в YouTube.

 

Танк върху BMW Z4-2

 

Всъщност, цялото видео е постановка на бившия професионален боксьор Еди Хол, който сега е блогър, а останалите хора, включително и полицаите, са актьори. След отказването си от спорта Едуард Стивън Хол, както е цялото име на родения на 15 януари 1988 г. боксьор и участник в състезания за „Най-силен мъж на планетата“, си купува танк CVR(T) Sabre. Истински е и се използва за промоционални събития.

Машината е сертифицирана за движение по обществените пътища във Великобритания, а вече и с нея Еди Хол се изявява като блогър. Именно като такъв той е получил предложение от последователите си в социалните медии да смачка кола.

 

Танк върху BMW Z4-1

 

Избран е 15-годишен BMW Z4 от първото поколение, който в случая се управлява от шофьор, който се заяжда с „танкиста“ на пътя. И след „преследване“ на паркинг Еди Хол на два пъти гази автомобила, за да покаже кой е по-силен в спора на пътя. На пръв поглед кабриолетът би бил „лесна плячка“ и би трябвало да излезе плосък изпод масивния танк.

Каросерия на роудстъра обаче издържа сериозния тест от тежестта на 8-тонната военна машина и дори успява да напусне на собствен ход паркинга, където е „нападнат“. Все пак - огледалата са откъснати, предното стъкло е напукано, а капакът, калниците, вратите и други части на каросерията са сериозно смачкани. Въпреки това колата запазва геометрията на каросерията си, а предното стъкло остава на мястото си.

 

Танк върху BMW Z4-3

 

Отбелязва се, че инженерите са проектирали роудстъра по такъв начин, че да може да издържи на преобръщане, за да спаси живота на водача и пътника. Видеото продължава с арестуване на водача на танка, но както става ясно в края, това е просто една игра с цел популярност на Еди Хол като YouTuber.

 

 

 

 

 

0 от 500